moschus Prvo pitanje da li imas zenu i djecu? Ako imas kazi mi koje dane imate najvise vremena svi skupa i koje dane mozes recimo otici s djetetom da si kupi jaknu/tenisice ili nesto sto mu treba? Vecini je to vikend i onda zabraniti rad ducana jedan od ta dva dana je debilana. Hebe se meni za Hr ekonomiju koja je i tako u k…, ja govorim za sebe i svoje potrebe. I da naravno da odemo cesto i setati i u prirodu tako da mi je taj argument koji se stalno ponavlja smijesan. Zelim trositi novce ta dva dana kada imam najvise vremena i ne, ne bauljamo bezveze po shoping centrima nego ne mogu otici ni na rucak sa zenom i malom u nedjelju jer pola restorana ne radi.
Vidiš, ja imam ženu i dijete. I nama je nedjelja da budemo zajedno, negdje odemo skupa. Ali znas sta? Ne možemo jer ona radi nedjeljom. Dok drugi planiraju vikende i gdje će ići, mi ne možemo. I sta ćemo sad? Zašto ste ti i tvoja obitelj vrijedniji od mene i moje obitelji?
Ja mislim da je s ovim radnim i neradnim nedjeljama pronađen donekle balans da ovi sto vole nedjeljom kupovati, kupuju, a da ovi sto rade nedjeljom, ne moraju bas svaku raditi i mogu biti sa svojima / nešto planirati.