- Uređivano
renda Posla ima za onoga tko ne bira.
Ocito sam ja taj sretnik koji se nije susretao s problemima oko placenog rada…Iskreno kako je moguce stavit na platnu listu, radni sati nedjeljom i blagdanima x sati i da to ne vidis na placi?
foggy tvoja pretpostavka je da ne razmisljam o tome kak neki imaju dugove, al sam dobro upoznat s time, pogotovo kad smo imali financijski krah u obitelji, pa sve i svast rasprodavali,. odustao od faxa da odem radit da mogu nekako novcano pripomoci itd, otisao sam i van iz znatizelje i toga da se pobrinem da vise tako sto ne prozivljavam, samo naravno nema potrebe za pisanjem previse stvari o privatnom zivotu
10 god sam proveo gdje sam radio sve opcije 0-24h, gdje sam bio degradiran od poslodavca na taj nacin jer ja mogu radit nedjeljom il nocene jer nemam obitelj pa drugima koji imaju obitelj se daje prednost. Hoces ici u spic sezoni na more, ne mozes jer prednost se daje ljudima koji imaju djecu itd…Meni kad je puko film u staroj firmi, mene su sve glavesine zapamtile, cak i kad ih je druga firma otkupila, novi direktor je znao tko sam….Necemo u dublje rasprave, svatko ima svoje stajaliste po radu nedjeljom.
Tebi ak net ne radi imas plejku, pun k ljudi iskreno ne zna sto bi sasobom pa su neki ljudi recimo znali zvati i do 20x na dan szk da im ne radi telefon….
Svi smo razliciti, zelimo se opasno furati na Njemacku i Austriju po tom pitanju, al nismo im ni do gleznja…