• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

k i preskočia sam ga iz nekog razloga

You are in for a treat my sisterka.

k odličan cover.

Borba je u 30fps na Switch 🤦🏻

5 dana kasnije
  • Uređivano

foggy Evo radim i guide kak igram.

Šta je? Ne javljaš se. Biće si već ogulia po igre. Ja još nisam ni krenia 😴

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  
    • Uređivano

k 33h. Gorim. Predobra igra, takve je se i sjecam. Guide je top notch, dodajem pomalo, ali ako sljedis ove chaptere sve ces skupit redom.

Ekipa, mjuza, fajt, prica - sve mi je ultra napeto. Grindam, kemijam, koljem - naleti u party

igrao ju davno na ps viti, cekat cu neki popust

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Genesis Imaju nedjeljom dobre popuste (sorry, moram).

40 ojra je mislim igra, vrijedi pare.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Genesis Vjerujem uskoro, remasteri inace brzo padnu cijenom. Osim ak im bas prodaja ne frca pa onda ne bude. Nema jos nikakvih brojki osim par vijesti koje nist ne govore.

foggy a tebi pošalju kodove za rece još prije izlaska igre?

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

montoya Ma jok, nisam dugo dobio, zadnjih godinu dana nisam nista skoro radio jer sam na kuci rmbacio. Inace sam znao dobit, ali nikad ranije. Trebas bit veci igrac za to 🙂

Vjerujem da bi dobio ovak neki remaster, ali onda treba odigrat to na vrijeme a to mi trenutno ne odgovara.

Ja cekam da dođe na GP

Giphy - Frustrated Dog GIF

• foggy

•  
              •  
              •  
              •  

solidmerlin Sofača, nemoj ju ljutit, radi bolji combo od Monkeya

5 dana kasnije

Odigrao davno na PS3. Jako dobar naslov. Gameplay jedan od najboljih u serijalu, pogotovo sustav titula. Likovi malo iritantni, ali da se preći preko toga.

8 dana kasnije
            • foggy

•  
              •  
              •  
              •  

Kopirano iz druge teme….

Tales of Graces F Remastered | PS5

Znam da vjerujem većini neće bit 89, ali evo jednostavno sam 90h ubacio u igru koju sam već odigrao i zabavio se više nego valjda ikad u Tales serijalu. Story malo šteka, ali likovi i sve što igra nudi jednostavno me ispunjava. Totalni gušt, i topla preporuka.

Review: https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/tales-of-graces-f-remastered

foggy odigrati Ce se sigurno kad dode na red. Trenutno se tjeram igrat rebirtha a ne bi trebala biti igra da se tjeram igrat ali jebi ga

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Crnipetarpogani Neboj se, većina nas je tako govorila o Rebirthu 😃