electronicus Tko će biti član 3. mjeseca 2016.?Pravila izbora Člana Mjeseca pročitajte OVDJE.Prethodne članove mjeseca te njihove odgovore možete pogledati ovdje:11.2015. - viper8912.2015. - Fenix01.2016. - maximalni02.2016. - TuhyU ovoj temi svaki član ima pravo nominirati jednog člana, za kojeg misli da je zbog nečega zaslužio biti Član Mjeseca (poželjno je napisati razlog). Jedan član - jedan glas. Jednu osobu se ne smije nominirati više puta.5.4. u večernjim satima otvara se glasovanje između ponuđenih prijedloga.
blade CroZac_Drake je moj izbor.Inače, ako još jednom budem nominiran pa izgubim, službeno ću zatražit promjenu nicka u Bladeardo di Caprio. Izbjegnimo to izostankom nominiranja.
Raziel Nominiram Dabar® Mog najdražeg glodavca, prvenstveno radi meni najdraže teme na forumu, sexy (()) ... ( ͡° ͜ʖ ͡°)btw. Da sam dobio marku svaki put kad sam bio nominiran ovdje, dosad bi konkurirao Donaldu Trumpu.I vjerovatno ga i pobijedio.
Prika ja nominiram clana Nexus kojem cu spremiti pravo resetanje s pitanjimai njega je nominirao clan dva posta dole ispod,pa nemoguce.nova nominacija i treca sreca za clana Torla po foruma sam nominiro
electronicus Prika mijenjaj glas, opet si zeznuo. Adin je već dobio nominaciju. Usput nominiram Chono7 Btw, držati ću glasovanje do sutra kad je još aktivno.