Brico i prayer van izlazite iz vijesti, odmah sada odmah.
Brzooooo!
Brico i prayer van izlazite iz vijesti, odmah sada odmah.
Brzooooo!
Decki, kvarite mi igru…ajte van
prayer Ne znam kako je ljudima zanimljiva ista formula nakon toliko godina. Čista dosada.
Pravimo se kao da je to problem Ubisofta! Teras of the Kingdom, Horizon, Cusima, cak i jebeni Rebirth su sve igre koje su produkt Ubisoft formule ili se oslanjaju na predhodnika ili slicnu popularnu igru.
Dizajn 0 bodova.
A da ne pričam da si ti prvi vec prednarucio neko premium izdanje ovog sranjeta.
prayer ima zelda mehanika i je horizon svijet zanimljiviji od zadnjih Ubisoft, ali i dalje su to igre građene prema tom odbojnom dizajnu i TToK je jebeni BotW DLC. Sve odreda teske dosade od igara koje cim ne nose Ubisoft znak iza sebe, odjedanput se gledaju kroz drugačije naočale.
Black Flag je i dalje bolja igra od svih tih nabrojanih. A izasla godinama prije…
Da ne pričamo da postoje igre poput RDR2 i Witcher 3. Čemu uopce igrati inferiornije verzije tih igara?!
prayer dobio sam refund molit ću lijepo.
Ajde falim te Kriste!
Sve je to poteklo od GTA3.
solidmerlin nije.
Toliko ljudi ne vole Assaassins Creedove, Horizone i Tsushimu, a svi se prodali u nebrojene milijune primjeraka, i još se prodaju.
Da, da, može se reći da Ubisoft kao i EA i Activision milkaju franšize, ali isto treba znati da te sve franšize iz godine u godinu donose lovu.
Meni je AC dopizdio nakon dvojke, ali to sam ja, sto milijuna drugih je kupovalo sve nastavke, ili ih igralo na pretplatama.
Nije AC Shadows odgođen radi AC open World sistema, nego zbog nesmiljene hajke na youtube zbog samuraja i previranja po Ubisoftu. Osobno me boli k. za AC, ali do open world formule nije.
Također, Horizon je nešto puno drukčije makar se činilo na papiru da ima sličnu strukturu.
somethingwrong Također, Horizon je nešto puno drukčije makar se činilo na papiru da ima sličnu strukturu.
Igrao sam ga i nije.
solidmerlin i sta to sve? Oznake na mapi? To da, ali to nije sve i ove oznake ni ne postoje u original GTA3 mapi. Mnogi drugi problemi potiču upravo od Ubisoft-a.
Ok Prapaštrumfe.
A kako je Ubi poslusao igrace, nisam u toku. Sta mjenjaju?
Horizon nema veze sa AC formulom. Horizon je sličniji Zeldi nego AC.
O Tsushimi možemo pričat. To je fanmade Assassin's Creed u Japanu.
Pa GTA3 je baš imao nenametljiv side sadržaj.
Na pamet mi padaju taxi, hitna i potjere s policijom. Jako malen broj igrača se zajebava s tim ili je uopće znao za to…još manji broj je to završio i znao da možeš dobiti korisne nagrade.
Meni je zadnja AC trilogija bila načelno odlična. Svaka na svoj način. Valhalla je doduše smor na kraju. Počne fantastično i puno toga mi paše, ali je preeeeeeeeduga.
Tsushima mi je jedna od najdražih PS skluziva. Po meni ima najveći odmak u OW mehanikama of svih spomenutih. Iako je u srži slična, na van djeluje svježe. Zbog atmosfere, zbog arta, zbog japanizacije svega. Baš je posebna igra. Ekspanzija mi je bila lošija od glavne igre jer mi ta osnovna nit s trovanjem i iluzijama nije sjela, ali u globalu - fantastična igra.
Za Horizona oba smatram da su podcijenjeni, zato što su izašli u vrijeme Zelde i Elden ringa (ako se ne varam), a predivne su igre. Odličan glavni lik, mjuza, grafika, art, animacija, a naročito fajt.
Spider-Man drugi mi je fantastičan, puno bolji od već jako dobre jedinice.
Tak da ja stvarno ne kužim to konstantno hejtanje ubisofta i svega za što se smatra da je slično tome. Ima nas koji to volimo, koji u tome uživamo.
Tzereen Tak da ja stvarno ne kužim to konstantno hejtanje ubisofta
Nahvalio si hrpu igara, a kritizirao samo Ubisoftove
Ja bi rekao da je Ubisoft definirao moderni open world još sa Far Cry 3, ali nekako svi drugi ga bolje odrađuju od njih čak i kad je praktički 1:1 kopija.
Definitivno nisu čuli za quality over quantity, ali što očekivati nego inertnost kad rade 10 AAA i jednu AAAA igaru u isto vrijeme.
Popeglat će se to, bilo prodajom kompanije, bilo shvaćanjem želja i potreba igrača.
Da su stvarno poslušali igrače ugasili bi to govno od studija
wooddiebone Horizon nema veze sa AC formulom. Horizon je sličniji Zeldi nego AC.
Obe mutave igre su pokupile towere od AC i masu ikonica po mapi.
dormin Pa GTA3 je baš imao nenametljiv side sadržaj.
Pa bas to. I RDR2 mapa i dalje izgleda cisto kao suza spram Horizon, AC, Zelda pa cak i Witcher 3.
Neki ljudi ga bubnu pa ostanu živi.