Ma koje igrače su slušali. Slušaju youtubere.
Ubisoft poslušao igrače i još jednom odgodio Assassin’s Creed Shadows
- Uređivano
Mene sigurno nisu slušali jer sam rekao da čitavu produkciju mogu komotno odgoditi na neodređeno i da nitko ne bi trebao biti na gubitku.
Odgađaju propast samog Ubisofta, a ne Shadows AC-a.
Brico i prayer van izlazite iz vijesti, odmah sada odmah.
Brzooooo!
Decki, kvarite mi igru…ajte van
prayer Ne znam kako je ljudima zanimljiva ista formula nakon toliko godina. Čista dosada.
Pravimo se kao da je to problem Ubisofta! Teras of the Kingdom, Horizon, Cusima, cak i jebeni Rebirth su sve igre koje su produkt Ubisoft formule ili se oslanjaju na predhodnika ili slicnu popularnu igru.
Dizajn 0 bodova.
A da ne pričam da si ti prvi vec prednarucio neko premium izdanje ovog sranjeta.
- Uređivano
prayer ima zelda mehanika i je horizon svijet zanimljiviji od zadnjih Ubisoft, ali i dalje su to igre građene prema tom odbojnom dizajnu i TToK je jebeni BotW DLC. Sve odreda teske dosade od igara koje cim ne nose Ubisoft znak iza sebe, odjedanput se gledaju kroz drugačije naočale.
Black Flag je i dalje bolja igra od svih tih nabrojanih. A izasla godinama prije…
Da ne pričamo da postoje igre poput RDR2 i Witcher 3. Čemu uopce igrati inferiornije verzije tih igara?!
prayer dobio sam refund molit ću lijepo.
Ajde falim te Kriste!
Sve je to poteklo od GTA3.
solidmerlin nije.
- Uređivano
Toliko ljudi ne vole Assaassins Creedove, Horizone i Tsushimu, a svi se prodali u nebrojene milijune primjeraka, i još se prodaju.
Da, da, može se reći da Ubisoft kao i EA i Activision milkaju franšize, ali isto treba znati da te sve franšize iz godine u godinu donose lovu.
Meni je AC dopizdio nakon dvojke, ali to sam ja, sto milijuna drugih je kupovalo sve nastavke, ili ih igralo na pretplatama.
Nije AC Shadows odgođen radi AC open World sistema, nego zbog nesmiljene hajke na youtube zbog samuraja i previranja po Ubisoftu. Osobno me boli k. za AC, ali do open world formule nije.
Također, Horizon je nešto puno drukčije makar se činilo na papiru da ima sličnu strukturu.
- Uređivano
somethingwrong Također, Horizon je nešto puno drukčije makar se činilo na papiru da ima sličnu strukturu.
Igrao sam ga i nije.
solidmerlin i sta to sve? Oznake na mapi? To da, ali to nije sve i ove oznake ni ne postoje u original GTA3 mapi. Mnogi drugi problemi potiču upravo od Ubisoft-a.
- Uređivano
Ok Prapaštrumfe.
A kako je Ubi poslusao igrace, nisam u toku. Sta mjenjaju?
Horizon nema veze sa AC formulom. Horizon je sličniji Zeldi nego AC.
O Tsushimi možemo pričat. To je fanmade Assassin's Creed u Japanu.
Pa GTA3 je baš imao nenametljiv side sadržaj.
Na pamet mi padaju taxi, hitna i potjere s policijom. Jako malen broj igrača se zajebava s tim ili je uopće znao za to…još manji broj je to završio i znao da možeš dobiti korisne nagrade.