15.05. BABYYYYYY
Xbox Developer_Direct [2025. god]
15.5. izlazi. Jebote, koliko igara do ljeta
Što bi se reklo Mic Drop!
DarkPunisher Edit: Mick Gordon fali jako.
Tko im radi ost za treci dio?
Majko Isusova ovi će u mjesec dana izbaciti čuda. Sta tek onda imaju za jesen - zimu?
foggy Neki award winning studio nemam pojma nikad cuo, al po traileru ne mogu Micku ni cipele brisat
Microsoft ima toliko toga pod sobom da ispadaju mesije za 2024. i 2025. sto se igara tice.
- Uređivano
Da, MS je postao jedan od najjačih izdavača. Ako im je to bio cilj (sumLJam), ide im jako dobro.
S druge strane zbog te politike, XSX se već duže vrijeme prodaje lošije od Xbox Onea što sam mislio da je nemoguće.
Jesam se šalio, ali Microsoft stvarno spašava svim ovim igrama PlayStation koji nadam se ima neki k. za jesen - zimu.
- Uređivano
chono ja nemam toliko vremena da mogu ovo odigrat do ljeta
Upravo to. Ovu godinu će ubiti, a Avowed su pogurali reda radi u 2025. da ne bude sve nagurano na kraj 2024.
Sony se sam pokopao sa svojim live service sranjima i tesko ce im biti uhvatiti momentum. Sreca njihova sta imaju podršku azijata u vidu 3rd party ekskluziva jer oni su nosili Sony prošle godine.
Flipper A ne znam hoće uspjeti Wolverinea ugurati možda i nastavak Cušime.
Cušima vjerujem da hoće za ovu godinu (vjerojatno pred kraj, samo ne dao im bog da stavljaju izlazak u vrijeme GTA 6), od Wolverinea ako dobijemo i trailer na ljeto bit će dobro, osobno očekujem u 2026. Ali mislio sam na nešto novo i divlje, Ono, da bude iznenađenje kao NGB 2. Tipa remake BB od Bluepointa. Jebo ih live service.