Upres u dugme, vreca na ledja. Moderno.
Studio specijaliziran za portanje PlayStation klasika na PS5 krenuo raditi na nativnoj emulaciji PS3 naslova
Sve vrijedno igranja, a da se ne može nigdje drugdje osim na PS3 odigrati su GoW igre i MGS4.
Tek sad vidis koliko je Xbox naprednija platforma u odnosu na PS. Xbox samostalno emulira, xbox mi prihvata karticu a ps store ne, Xbox je region free a ps mi ne prihvata kanadski code na uk acc. Jbt gore od ajfona.
solidmerlin Tek sad vidis koliko je Xbox naprednija platforma u odnosu na PS. Xbox samostalno emulira, xbox mi prihvata karticu a ps store ne, Xbox je region free a ps mi ne prihvata kanadski code na uk acc. Jbt gore od ajfona.
Za te probleme imaš soluciju zvana PC Inace dobro je da ce implementirati PS3 emulaciju, dosta naslova iz te ere je graficki solidno a vjerovatno ce i upscale nešto doprinjeti.
Kad budem mogao ubaciti GT6 u PS5 i igrati u 4K60 imaju moj glas.
stitrek radije bi igrao na Xiaomi smartwatchu
solidmerlin radije bi igrao na Xiaomi smartwatchu
Ne kužim, gdje je problem u PS3 emuliranoj igri, upscale ce valjda malo ispeglati grafiku ako ti ne odgovara a uvijek se možeš malo više udaljiti od monitora i dobro je, PS3 ima odlicne igre koje su graficki sasvim solidne, zamisli da si opet u 2006 - 2010. i uz nostalgiju sve pet
- Uređivano
solidmerlin to sam pisao za PC a ne za PS.
na ovaj citat