• Gaming Vijesti
  • Studio specijaliziran za portanje PlayStation klasika na PS5 krenuo raditi na nativnoj emulaciji PS3 naslova

solidmerlin

"Ali, Ali, te igre su bolje od novih i grafika mi nije bitna"

Nije vam dobro, možda da uzmete Syrup?

Opet emulatori, remasteri igara starih vise od 15 godina… Zato sam kupio C2 ogromni tv i Series X pa jedva cekam se zavuc pod deku i upalit Space invaderse. Fuck yeah

Upres u dugme, vreca na ledja. Moderno.

Sve vrijedno igranja, a da se ne može nigdje drugdje osim na PS3 odigrati su GoW igre i MGS4.

Tek sad vidis koliko je Xbox naprednija platforma u odnosu na PS. Xbox samostalno emulira, xbox mi prihvata karticu a ps store ne, Xbox je region free a ps mi ne prihvata kanadski code na uk acc. Jbt gore od ajfona.

solidmerlin Tek sad vidis koliko je Xbox naprednija platforma u odnosu na PS. Xbox samostalno emulira, xbox mi prihvata karticu a ps store ne, Xbox je region free a ps mi ne prihvata kanadski code na uk acc. Jbt gore od ajfona.

Za te probleme imaš soluciju zvana PC😁 Inace dobro je da ce implementirati PS3 emulaciju, dosta naslova iz te ere je graficki solidno a vjerovatno ce i upscale nešto doprinjeti.

• ikral

•  
            •  
            •  
            •  

Kad budem mogao ubaciti GT6 u PS5 i igrati u 4K60 imaju moj glas.

solidmerlin radije bi igrao na Xiaomi smartwatchu

Ne kužim, gdje je problem u PS3 emuliranoj igri, upscale ce valjda malo ispeglati grafiku ako ti ne odgovara a uvijek se možeš malo više udaljiti od monitora i dobro je, PS3 ima odlicne igre koje su graficki sasvim solidne, zamisli da si opet u 2006 - 2010. i uz nostalgiju sve pet😁

solidmerlin to sam pisao za PC a ne za PS. ⬇️ na ovaj citat

• renda

•  
              •  
              •  
              •  

Brijac ima puno igara sa trojke koje bi volel imat u kolekciji za peticu, jako puno, tak da se nadam da se bude ta emulacija obistinila uskoro.

• Brijac

•  
                •  
                •  
                •  

renda

Znam ja da im puno igara koje bi ti volel imati u kolekciji, ali ja kažem za ove "vrijedne igranja" 😆