Ovo će biti bomba!

Jedino što mi valja je Rachel Brosnahan, baš je bombončić.

Ipak, Gunn je to pa neću odmah otpisati film, ali ovako na prvu mi baš loše izgleda, pogotovo ovi drugi zlikovci ili šta god da jesu.

Izgleda komicno, jer je to Gunn, Guardiansima je to pasalo savrseno jer su luda ekipa, ali ovdje bas izgleda smjesno sve to skupa, iskreno, daje mi vibe serije neke.

Izgleda odlično.

Izgleda ko Superman iz stripova. Feeling je dobar.

I naravno, Superman tema je prisutna. Ja volim Hansa Zimmera, ali mislit da možeš bolje od Johna Williamsa i njegove ikonične teme koja prati lika u svim njegovim iteracijama osim Snyderove je nevjerojatan hubris.

Ako moram naći manu, Krypto CG je malo preumjetan.

Kameru vodi isti lik kao i za Flash koji je po meni jedan od najjruzniji filmova u zadnji par godina…

Gledat ce se 4free dosta mi je novi wannabe marvel universa

wooddiebone Izgleda ko Superman iz stripova. Feeling je dobar.

Izgleda bolje nego 95% superhero filmova koji su izašli nakon Endgame. Napokon barem neko osvježenje, a ne pizdarije za treći osnovni zvan Venom, Madam Web ili šta god su se uspjeli sjetiti.

prayer

Meni izgkeda ko Gunnov film.

Definitivno ne možemo odredit kvalitetu iz ovakvog trailera, ali feeling je tu.

Trnci su me prošli na temi, trnci na fućkaj, trnci na Krypta kak leti i diže snijeg oko sebe, trnci na boje, na Lexa. Lois izgleda kak Lois treba izgledat. Sve je humano i ljudski u totalno divljem okruženju.

Izgleda da će konačno bit pravi SF Fantasy Superman kakav i treba biti.

Still… Cavill ❤️❤️❤️

wooddiebone

Izgleda živo i puno života, točno kao što bi Superman treba izgledati. Cavill je imao svoju priliku i odradio ju je savršeno pa neka se sada ovaj tip okuša. Ali što se mene tiče, to je to. Jedino što mi se ne sviđa je ta njegova fringe frizura, ali kao Superman sa odjelom i svime je savršen.

prayer

Frizura je kak treba bit Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha.

Al nemrem naglasit dovoljno kolko je jebeno kaj je prva scena Supermana to kak je spojeban i kak ga Krypto spašava da bi kasnije odmah vidli njega kak spašava curicu u bez rasprave najboljoj sceni sa Supermanom ikad snimljenoj.

Ufff. Šakom sam kresnuo u volan kad je došla ta scena.

I ne, ne gledam dok vozim nego sam stajao na parkingu 🤣

prayer

Da, Yamcha pose 1:1 Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Mislim da nam Gunn pokušava reći da bi Goku strgao Supermana.

Vječita rasprava jel bi pobjedio lik bez limita ili lik koji razbija sve limite.

Meni izgleda čist oke, al nije mi baš izazval trnce ko Woodiu.

Jbga, svakom drukčije… ja otkinem infarkt na 80% Marvelovih trailera, netko će na Supermana.

Al nemrem reć da me trailer nije zaintrigriral. Gledat će se svakako.

Meni je nakon prve scene na pamet palo samo: Do you bleed? 😁

Hoult mi je prečudan ko Luthor. U biti mi je lik svugdje čudan, jedino mi je takav odlično pasao u The Great.

Edit: Ne kužim da ne mogu castati dobrog Luthora. Sad sam se sjetio Eisenberga. Koji je to promašaj bio.

weky

Idealan 😆

Giphy - Phone Call Barry GIF by HBO

weky

Meni je ovaj dobar. Malo čudno izgleda u sceni s revolverom, ali poprilično fino uobličen Lex iz All-Star Supermana.

Super mi je trailer jedino mi se čini da je ubačeno previše likova za film od dva sata.