escoban Ja neznam sta je taj covik napravio

Napisao je priču koja je imala gay i jednog trans lika.

Kompletan hejt i ovaj bolesni pokušaj sabotaže kreće iz toga.

somethingwrong čak mislim da nije ni to presudno bilo. Nego zato što je leakana cijela priča gdje se saznalo da ubiju Joela na samom početku.

Leakan je bio start, ali uz leakove je bilo ludo puno dezinformacija, glavna je bila da ga ubije nabildani trans lik i slično.

Zaplet priče iz igre stare više od 4god nebi ovoliko prebacivao idiote dan danas, budimo realni.

somethingwrong

Leakano je bilo da Joela ubije trans žena koja ispadne glavni lik u igri.

Uz to se i Druckmana htjelo opisati kao nekog uzurpatora serijala koji mjenja orginalnu ideju da pogura svoju židovsku i LGBTIQABCD agendu iako je upravo on stvorio kompletnu priču, likove i setting.

Tolko laži je izbačeno o igri prije nego je ona uopće izašla da to nije normalno.

U svakom slučaju, da Abby nije baš Hulk nego ovak blago mišićava ko Charles Xavier iz Intergalactica, mislim da bi bilo dosta manje kritika jer bi bar coomeri bili na miru.

Nisam dugo trolao, a i ne volim, ali da se ubacim.

Mene ne smetaju te gay spike u igri (malo smetaju ajd) već me najviše smetalo kod TLOU2 što su iskoristili igrače tj. navukli nas jer su u prvom traileru (onom u velikom kinu) pokazali da će glavni lik opet bit Joey, što su svi u publici dočekali u transu.

Jebiga, iskoristili su to i prevarili nas već na početku igre.

Nije to wow efekt već manipulacija prikazanim.

Neću više ništ pisat. Idemo dalje, nije bitno.

Kikiller

Ali prvi trailer nikako ne navodi ili insinuira da će Joel biti glavni lik. Ellie je u prvom planu i Joel je prisutan možda nekoliko sekundi.

Taj argument mi nikad nije držao vodu, prvo jer nije istina da trailer to prikazuje, drugo jer dobri traileri jako često prikazuju stvari koje su u finalnom proizvodu drugačije, a treće kaj je Joel ključni lik kroz cijelu igru i pojavljuje se u ponajboljim djelovima.

Kontroverzno je bilo jer je tako brzo ubijen.

wooddiebone svega se sjećam, i meni su spojlali priču, tj. početak. Kad sam radio onu retrospektivu pogledao sam masu VODova od first day streamova. Toliko se sralo da se dobije attention. Gameplay i grafika/animacije su bili neviđeni zato su srali iz orbite po priči, Druckmanu i likovima.

Evo ovdje od 36:55 sam kompilirao reakcije streamera i komentare NDa na leakove i reakcije. Strašno za gledati.
          Pogledajmo samo kako mali Asmon uživa u leakovima

BTW, ona agentica u traileru sa povezom preko oka je izgleda Hailey Gross , co-writerica TLOU2

wooddiebone

Treba zaboravit što je bilo i dat ovim majstorima novu šansu.

Nadam se i da je do njih došla koja kritika te da će dati sve od sebe u ovom novom IP-u.

Moraju.

Iako se kroz prve trilare pokušava navuči da su događaji vezani za Dinu izazvali gnjev Ellie. Dalo se zaključit da je jedini logičan scenarij Joel.

Dina nikad nije mogla izazvati takve emocije kod igrača. Jednini pravi zajednički motiv Ellie i igrača je mogao biti Joel.

Btw izgleda je istina

Edit: u videu gdje Digital Foundry secira trejlere sa TGA spomenu Uncharted4 i kako izgleda, količinu detalja, animacije itd. I kako je nevjerojatno da igra koja je izašla 2016. izgleda bolje danas nego velika većina novih igara. Na običnom PS4.
            Jedva čekam da pokažu kako im ide na PS5

Kikiller Jasno je bilo svima da je Ellie glavni lik u igri, od prvog trailera u kojem svira gitaru su bile price da je Joel mrtav i da Ellie vidi duha…

To sta igraci smatraju kako Joel zasluzuje umrit od starosti, okruzen ljudima koji ga vole je drugi problem. Po meni takva smrt nikako se nebi uklopila u svjet TLOUa…

escoban prvi trailer doslovce prikazuje Joela kako izlazi iz svjetlosti.
              Drugi prikazuje Abby.
              Treće je bilo kad Troy i Ashley pjevaju pjesmu na PS experience kao Joel i Ellie gdje Troy pjeva kako mu tijelo leži na starom crkvenom groblju i da ide Bogu.

Ja ne znam zašto ovi ne rade igre kakve mi želimo. Stalno neke ženske, obrijane, nabildane, da ne spominjem sumnjive seksualne orijentacije. I crnkinje i azijatkinje. Dajte ljudi neku igru gdje su glavni likovi tipa Marko Perković i Lidija Bačić. Da vidiš kad zagrmi soundtrack Vjetar s Dinare kako se dlačice dižu!

escoban

Tako je, ja sam odrastao na Missing in action 1,2,3, tako da se očekivao neki muški rasplet.

ikral upali Stellar Blade sa Lidijom Bačić ili Helldivers i Space Marines2 i pusti Thompsona na Spotify. Ha-Ha-Ha