Nadam se da nisam na krivom mjestu otvorio topic :)
Ovako, mislio sam si uzeti sluške za PS3/PS4 i to Sonyjeve Gold Wireless Headset, pa me zanima da li vrijede tih 700kn i da li ima boljih alternativa.
Slušalice za PS3/PS4
Za 700kn vjerojatno nema boljih. Dobro je kod njih sto ih se moze cesto naci skoro pa nove za 400-500kn na Njuskalu.
EDIT: Recimo ove - http://www.fair-for-all.com/forum/index.php?topic=3487.0
Ove što je Fenix linkao kupi bez razmišljanja. 500kn za te sluške je ništa a odličan HS stvarno. Ja sam ga imao i konj prodao. Da imam 500kn ekstra kupio bi ih opet.
Poslano s mobilnog telefona S7
Alergičan sam na kupovanje rabljenih stvari tak da ne znam baš. Budem vidio otkud je tip, pa ako mi je blizu možda onda uzmem.
crnisokol
Ovo što ti je Fenix linkao nije Gold nego Pulse headset, vidi i razmisli, moj prijateljski savjet je da ne uzimaš Pulse slušalice nego da uzmeš Gold pa makar i nove. Moj kolega je uzeo nove Pulse-ice koje su pukle na predjelu gdje se rastežu nakon kraćeg korištenja, a stvarno ih je mazio i pazio i priznali su mu garanciju da bi dobio nove koje su opet pukle nedugo nakon toga. Ne znam da li je to popravljeno sa novijim serijama slušalica, ali znam da ljudi imaju dosta problema sa tim stvarima i da nisu baš niti udobne iako imaju odlične performanse i pojačanu bass funkciju. Moj savjet je Gold...
Evo ti i video da vidiš o čemu se radi, ljudi su plastičnim vezicama morali vezat headset da im se skroz ne raspadne, a neki su čak topili plastiku, lemili i tko zna kako pojačavali headset.
https://www.youtube.com/watch?v=agtRCkslZ7E
Ja se ispricavam, nisam ni pogledao kako treba. Mislio sam da su Gold. Ja isto Pulse izbjegavam, nisu mi udobne bas. A ovo za lomljenje, mislim da su popravili u kasnijim verzijama.
Ja sam imao Pulse. Osobno, bolje mi bile nego ove Gold. Ja bi opet kupio prije Pulse nego Gold.
Ja sam imao Pulse. Osobno, bolje mi bile nego ove Gold. Ja bi opet kupio prije Pulse nego Gold.Zasto bolje ? Bolji zvuk ili ? Zanima me jer i ja razmišljam o kupnji. Kolika je razlika u cijeni ?
Pulse sam imao pune duže a Gold sam imao 2 dana. Nisu bile moje. Iskreno, Gold mi se činio kao jeftinija inačica Pulse slušalica. Na Pulsu mi je nekako zvuk bio mekš i boljii. Pulse je bio 1200kn a Gold 700kn. Ne znam kakva je sada situacija. Ako ćeš kupovati baš nove onda dobro razmisli. Iako mi je Pulse bolji ne znam da bi dao 500kn više za njih.
Pulse za 500kn što Dado prodaje mi se čini kao odlična kupnja jer je to daleko ispod cijene novih.
Što se performansi tiče svi koji su isprobali Pulse kažu da ima najkvalitetniji zvuk od sva 3 HS-a (Wireless Stereo 7.1, Gold i Pulse). Isto tako jedini ima funkciju za onaj pojačani bass i vjerojatno je razlika u cijeni takva jer su po tom pitanju najkvalitetnije. Samo ne znam kažem kakva je situacija sa tim pucanjem slušalica jer dosta ljudi koji kupe Pulse preventivno odmah pojačavaju taj predio gdje dolazi do pucanja, a i umeću si razne dodatke na dio koji dolazi na tjeme jer navodno nisu baš udobne za duže igranje. Ja imam onaj prvi Wireless Stereo 7.1 i superzadovoljan sam, ali kad bi recimo crko kupio bi Gold.
Ako mozete nabavit onda treba uzet Pulse Elite verziju slusalica. Odlicne su u svemu.
Na videgamesplusu imas turtle beach 500p sad je akcija nema postarine dodu 150 CAD to ti je cca 825 kn. Za te novce neces naci bolje.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Evo baš su na zavviju stavili Sony Gold sluške za otprilike 515kn. Naručio odmah :)
Kad smo kod gold headseta, jel neko probao isti na PC-u? Jel sve šljaka kak spada? Mikrofon?
Ja sam probao na PC-u Wireless headset 7.1, dakle onaj prvi koji je izašao i sve radi, ali neka ti još potvrdi netko tko je isprobao druga 2 modela. Jedino mislim da ti ne podržava 7.1 zvuk na PC-u, to je čini mi se ps only.
Stigle su mi prekjučer sluške. Odigrao par sati Dragon's Dogmu i slušao malo mjuzu, mogu reći da sam zadovoljan, zvuk je prilično dobar, ovaj 7.1 surround čak i nešto poboljšava (isprobao na nekoliko sluški i nije mi valjao taj virtual surround, no ovaj Sonyjev je ok, fino dobiju na jačini okolni zvuci i nekako sve skupa zvuči bogatije, bolje). Šteta što se u onoj aplikaciji za sluške može sejvati samo jedan profil i što moraju biti uštekane u konzolu kad se želi promijeniti profil. Također mogli su dati i nešto duži kabel za punjenje. I da, sluške su prilično udobne, kod starih Sennheiserovih koje imam sam primijetio da mi počnu smetati nakon nekih sat, sat i pol dok ove Sonyjeve što duže nosim to manje primjećujem da ih imam na glavi. Mikrofon nisam isprobavao tako da njega ne mogu komentirati.
Sve u svemu, za 500kn mislim da je ovo bila odlična kupnja te jedine zamjerke idu na manje bitne sitnice dok je ono glavno i više nego dobro.
crnisokolJa sam kupio Pulse headset 2013. i isto mi se dogodilo kao tvom kolegi nakon kratkog vremena iako sam ih jako pazio. Samo kod mene Sancta Domenica nije htjela priznati kvar, kao da je to "fizicki kvar" tj. moja greska. Usprkos tome sto su popucale na pregibu nije bilo nikakvih promjena kad sam ih koristio. Sve dok mi nisu neki dan pale na pod i cijele se raspale. Sad vidim zice koje drze sluske. Neki kazu da su dobro izdrzale - 2,5 godine, ali ja nisam zadovoljan s obzirom da sam ih platio 1100 kuna. Sada skupljam za novi headset i uzimam Gold.
Ovo što ti je Fenix linkao nije Gold nego Pulse headset, vidi i razmisli, moj prijateljski savjet je da ne uzimaš Pulse slušalice nego da uzmeš Gold pa makar i nove. Moj kolega je uzeo nove Pulse-ice koje su pukle na predjelu gdje se rastežu nakon kraćeg korištenja, a stvarno ih je mazio i pazio i priznali su mu garanciju da bi dobio nove koje su opet pukle nedugo nakon toga. Ne znam da li je to popravljeno sa novijim serijama slušalica, ali znam da ljudi imaju dosta problema sa tim stvarima i da nisu baš niti udobne iako imaju odlične performanse i pojačanu bass funkciju. Moj savjet je Gold...
Evo ti i video da vidiš o čemu se radi, ljudi su plastičnim vezicama morali vezat headset da im se skroz ne raspadne, a neki su čak topili plastiku, lemili i tko zna kako pojačavali headset.
https://www.youtube.com/watch?v=agtRCkslZ7E