StarFox_N Ovo je samo jedan od mnogih videa koji naravno nećeš pogledati ali nema veze.
Zašto ne bih pogledao?! Da ovo što kažu u videu sasvim stoji, ali ti si napisao Open World igre. Open world kakav pravi rockstar je drugačiji od onog u Witcher 3, Skyrim, Zelda ili Elden Ring. Ti tražiš ovo što daje Rockstar u svojem open world-u, a meni je privlačnije ono što nude ovi drugi.
Možeš naći masu ovakvih videa o gore spomenutim igrama koji govore o njihovim kvalitetama. Ako upises u netu najbolje open world igre, najviše će ih imati na vrhu Zeldu, Witcher 3 i Elden Ring. To govori da ljudima (kritici) u igrama ovoga tipa neke druge stvari znače ipak više nego to što je rockstar do sada ponudio. Možda se to promijeni sa GTA 6, živi bili pa vidjeli.
Meni nikada Rockstar igre neće biti napete kao u djetinjstvu jer se ne lozim na realnost, usporen hod i trčanje, na vozanje po gradu, na sprdnju koju guraju non stop i na milijun cutscene kojima obiluju.
Ako je nekom npr GTA V najbolja igra ikada, ja sam u redu s time. Meni je GTA V ništa posebno i ni u top 100 igara koje sam odigrao.