escoban to tupim vec godinu dana, igraci nisu dobri ako ih se usporedi s nekakvim europskim prosjekom, ali gotovo svaki igrac u kadru Hajduka bi bio nositelj igre u svim momcadima izuzev Dinama, Rijeke i Osijeka.
Ocito je da ovaj model ne funkcionira s NO. Shvacam da su Luksa i Niko radili neke hazarderske poteze, ali Hajduk se ipak dizao unatoc posrtajima. Prosle godine sam imao dojam koliko god da je lose rezultatski, da je Hajduk barem na trzistu dosao do renomea gdje su u kadru imali 3-4 igraca koji su se mogli prodati za preko 6-7 milijuna eura. Nikakve informacije nisu izlazile i djelovalo kao da je vrijeme cirkusa iza kluba barem organizacijski.
Sada imaju pogubljenog predsjednika koji u svakom istupu place kako klub stoji lose i da ce igrace morati prodavati. Sportskog direktora koji nije povukao jedan potez, prijasnji sportski direktor dovodi trenera koji nigdje nije imao uspjeha i placa ga barem 4 puta vise nego nekog solidnog HR trenera unatoc tome sto zna da klub financijski ne stoji bas dobro. Trener je katastrofa, ali mislim valjda postoji nekakva analiza prije nego se bogatstvo istreslo na njega. Bas me zanima na temelju cega su dosli do zakljucka da bi bilo dobro dovesti ga.
Znam da mozda nije ni rjesenje uvijek kretati ispocetka, ali mislim da je bolje i nakon jedne sezone napraviti rez i krenuti ispocetka jer ovaj put ne vodi nigdje.