chono ja kad te čitam najčešće imam dojam kao da čitam nekoga s bipolarnim poremećajem. Toliko kontradiktornosti... Glavni argument u obrani Mamića i Dinama ti je taj da on radi isto kao što Zagreb radi Istri. Dok istovremeno zagovaraš odcjepljivanje svoje regije. Nisi dosljedan.
Za razliku od Fice i tu nekih s obje strane, ja uopće ne mislim da navijač Dinama nebi smio navijat za Dinamo. Niti je pogrešno navijat za Dinamo. Ali ne budite licemjeri u opravdavanju pizdarija koje rade ljudi u vašem klubu. Možeš bit navijač Dinama i istovremeno priznati
- da je legimitet natjecanja narušen filijalom u istoj ligi
- da su dugovi izbrisani, nakon čega je uslijedio uspon Mamićevog Dinama
- da su klub vodili kriminalci te da znatan utjecaj imaju i danas pod tjeralicom Interpola
- da je u nekoliko navrata kada se Hajduk unatoč nesposobnosti pokušao približiti VJEROJATNO bilo ilegalnih radnji
- da je Dinamo uslijed svega toga, ilegalnog i nemoralnog, odmaknuo toliko daleko da ga ostatak lige ne može pratiti
To što su neka vodstva Hajduka nesposobna i to što ima debila među njihovim navijačima ne umanjuje činjenicu da među Dinamovim navijačima ima identično debilnih navijača te da klubom upravljaju kriminalci kojima to prolazi isključivo uz blagoslov politike.
I za kraj, da dođem do ključne točke i zašto sam se uopće obratio u temi. Nakon što znate i nakon što ste svjesni svega što sam nabrojao, možete li onda u miru i dostojanstveno slaviti još jednu titulu? Umjesto slavlja uz pogrdne poruke i provociranja "tovara, glupih Splićana, ološa sa juga" i sličnih etiketiranja? Nakon 20 godina dominacije, iz čega god ona proizašla, stvarno mi takvo ponašanje izgleda krinđavo i jadno.