Laf Zakomplicira si Hajduk život ovim porazom, sinoć kažem prijatelju Hajdukovcu pazite se Rijeke i on naravno ma koja Rijeka i jbg, još sutra ako Dinamo pobijedi Osijek duplo sranje.
chono Ne penal, no party 😁 Rijeka presla ko pjeske preko Rijecine. Jebenica od prvenstva. @Laf odavno sam napisao, totalno krivi fokus, na dinamo, umjesto na osijek i rijeku.
escoban Rece ja Kalinic bacanje para , jos mo prominili stil igre rsdi njegs koji nam nepase . Sve je to lipo za eforiju Suba/Kale1/Kale2 ali to su preskupi igraci koji nam nece pomoc oko naslova. A poraz jos vise boli kad ti Rijeka zabije ovakve golove boze sacuvaj
HideooKoojima escoban Nikola Kalinić u preostalom dijelu sezone -1.5+ golova ?? 😂😂😂😂 Lagano manje i kvota 1.55 😂
escoban HideooKoojima Ma katastrofa , kad smo njega doveli morali smo prodat Mlakara . Sad imamo 6-7 ofenzivni igraca .I jos uz to stvaras vecu konkurenciju mladima i ubijas ih u pojam . A Subasicu bi bolje bilo da postane trener za golmane jer ovo nema smisla.
chono Op, op, pa sto je ovo? Poluprazan poljud na derbiju i glasnija Armada? Ljudi ne vole hajduk, mora da je to razlog
buz Brijac Istih si i ti izjava imao koje su u trećoj sekundi imale logično objašnjenje. Ako si ti zaboravio, nisam ja.
chono Brijac i dalje glasnija rijecina od poljudskog sjevera. Krepat me ne molat se ispostavilo jedinim pravim pristupom. Koja je ovo 5 pobjeda od 6 zadnjih nastupa Rijeke na poljudu?