dormin haha...ta 2005 po gradu vidis ljudi voze na autima nosila ona s kojima se ozljeđeni igraci iznose....mreze,trava,reklame...ma sve sto se moglo uzet se uzelo...
A doci ce i nasr vrijeme,neka uzmu kup ove godine to bi bila ludara...
A kad prvenstvo osvojimo gorit ce planeta!
A za sadasnju situaciju,meni je ovo dobro,predsjednik mi mora sjest jos,znas da je govorio cim krpa bude na tribini da odlazi,pa je otisao bez krpe,ove godine nema kalendara prvi put u povijesti,tko je on da to odluci ali dobro..ako nisu zasluzili igraci mogao je kadete stavit ili neka prosla vremena ali ne moze biti godina bez kalendara...
Ali cini mi se da rade dobar posao,bas je trebalo da se dovedu ovakvi karakteri od igraca,samo da se međusobno ne pokolju...
A Brbic,pa njemu je Andabaka bio u nadzornom,da je valja moga ga je nakon Hajduka staviti za predsjednika firmi po Makarskoj ali nije jer je vidio s kim ima posla a i ovaj se uhvatio nekih stranki i politike...samo da nista ne radi...i ja sam imao pozitivno misljenje ali onda se pokazao pravim.
A navijanje...samo da se vrate pjesme koje su se pjevale 100 godina gorio bi Poljud..
Ja ne razumijem zasto toliko novih pjesama,preskocih 2 utakmice na trecoj pola utakmice pokusavas uhvatit sto se pjeva!
A na stare pjesme,majko mila...