Garrus_V Titulu prvaka nije nitko zasluzio, jebeni Hajduk nikog ne pobijedi sest utakmica i bas danas odluce prekinuti niz.
Skellington trebaju gledat ljestvicu naopako i dat titulu zadnjem. ko zna kakva sranja će se dogodit u zadnjem kolu ako je ovakva sezona bila, kiks na kiks
escoban Moga bi Livaja na hadenje protiv Sibenika koji debil koji se nemoze kontrolirat I bilo bi dobro da strani suci sude zadnje kolo
Fenix Nogomet se vraća, neka samo pokazuju jedni drugima, nervira me ta forsirana tolerancija Btw ja sam stvarno bio uvjeren da je i teoretski sve riješeno još prošli tjedan. Sad ćemo se opet nervirat
Brijac <3 Edit: Još jednom dokazano kako imamo najnesposobnije suce: https://www.tportal.hr/sport/clanak/jelicic-notorna-glupost-ovo-je-jedna-od-najgorih-odluka-20250518
Heat Brijac Jeličić je retardiran, Livaja je stao liku na nogu, naravno da je faul u napadu. Možda nije faul u napadu, ali svakako nije penal, tako da je nebitno.
Brijac Heat Livaja je stao liku na nogu, naravno da je faul u napadu. Ma svi su rekli da ne razumiju kako je ovo mogao biti faul u napadu. Livaja okrenut naprijed, ovaj iza njega i Livaja njemu stane na nogu, kakve su to gluposti.
escoban Vec vidim crnu scenu Hajduk pobjedio, Rijeka ostala X, Dinamo jos igra i u 97oj min zabije neki krumpir od gola 🫣
escoban Brijac Opcija im je da Dinamo i Rijeka izgube ili po meni puno realnija opcija ako oboje odigraju X, a Hajduk pobjedi sta bi znacilo da svi imaju 63 boda tu je Hajduk najbolji u medusobnim omjeru izmedu te 3 momcadi. I treca opcija Dinamo X, Rijeka izgubi onda smo opet prvi ako pobjedimo.
Brijac Kak se gleda taj međusobni omjer? Rijeka je pobijedila Hajduk više puta ove sezone pa mi je malo nejasno.
Fenix Brijac radi se mini tablica s ta tri kluba i u tom slučaju Hajduk je najbolji Ali prestanimo se nadat, to se neće dogodit i to je to