Znači nešto nevjerojatno.
JEDINI veliki sportski kolektiv u Hrvatskoj koji nije stavio NITI JEDNU objavu, poruku, sliku ni čestitku našim igračima koji su ušli u finale je Hajduk.
Kao navijač kluba se sramim...ništa drugo za reći. Užas tko ovaj klub vodi.
Potroše 20 milijuna eura prošle sezone pa ništa ne osvoje i sada se ljute...valjda se jedino na sebe mogu ljutiti.
Sramota za takav klub...na kakve je grane spao da ni jednu objavu pa makar sliku npr. Subašića, Perišića ili Strinića nisu mogli objaviti kao nekakav znak ili samo zastavu. Sramota.
I ne ne podržavam vodstvo HNS-a ni njegove sumnjive članove, ali ovakvo ponašanje je užasno.
Ne zaslužujemo ni kup da osvojimo...a kamoli nešto više sa ovakvim ponašanjem.
Over and out.

Churchill je imao onu jebačku izjavu kad je rekao da je glavni argument protiv demokracije da popričaš 5 minuta sa prosječnim glasačem. Dojma sam da slično vrijedi i po pitanju "repke" i HNS-a. Dovoljno je pustiti pojedince da napišu par rečenica teksta i svaka rasprava postane besmislena. Uz dužno poštovanje svima.
Amigo, odgovorit ću ti kao Splićanin Splićaninu. Ne da mi se naširoko, niti želim uključivati ostatak foruma na državnoj razini, a i smatram da smo u specifičnoj sredini gdje ipak malo drugačije gledamo na ovo, da ne kažem da mislim da smo upoznatiji sa situacijom ili čak "više oštećeni". Znam da mi mišljenje nije "simpatično" (pogotovo u ovom momentu), ali moje je, smatram ga ispravnim i ne planiram ga promijeniti u skorije vrijeme. Neka se nitko od ostatka foruma ne uvrijedi, a ni ti Neksuše.
Čak ne mislim da ti je cijeli post u globalu pogrešan, samo si jedan dio pogrešno konstruirao.
Pogle ovo, ti si praktički postavija tezu koju je Hajduk obranija za tebe, samo si pogriješija redosljed, pa ću si ja dopustit da ga napišem redom kako treba. ;P
ne podržavam vodstvo HNS-a ni njegove sumnjive članove
JEDINI veliki sportski kolektiv u Hrvatskoj koji nije stavio NITI JEDNU objavu, poruku, sliku ni čestitku našim igračima koji su ušli u finale je Hajduk.
_ _ _ _ _
Ne zaslužujemo ni kup da osvojimo...a kamoli nešto više sa ovakvim ponašanjem.
Da, jer se trofeji osvajaju brojem objava podrške i zahvalnosti instituciji koja je sinonim za kriminal i korupciju.
Vidi ovo.
U građanskom društvu, kojem barem težimo, institucije bi trebale biti čiste i neovisne. HNS je institucija, opterećena silnim optužnicama i prljavom rabotom. Predstavnici iste te institucije igraju na zelenom terenu, a u slobodno vrijeme lažu na sudovima, ne plaćaju poreze i slušaju "Mitre Miriće". Potpuno mi je jasno da se i ta situacija relativizira pa se na sve to ide sa "Idiote, pa ne igra HNS", "Jel ti navijaš za Zdravka Mamića ili reprezentaciju" i sl. I u redu je. Bilo bi čudno da Hrvat ne ide dublje od toga. Čisto me zanima zašto se nitko, barem od ovog mlađeg, obrazovanijeg dijela naše države u niti jednom trenutku ne stigne zapitati: "Pa, dobro. Je li podrška tim ljudima na terenu barem 5% podrška kriminalu?" Ima li u ovoj situaciji uopće opravdanja, ili ono još bolje - zašto ga ima?
I uopće ne mislim da sam bolji od tebe/nekoga, nikad ne idem na tu razinu da sam bolji, pametniji ili normalniji, samo ne osjećam pripadnost. Nikakvu. Doveden sam u fazu da te ljude na terenu ne mogu pratiti niti na neutralan način, pa tako kad genijalni maleni kriminalac falije penal (odnedavno suvereni heroj nacije kojem se kliče), ja vrištim u sebi od sreće. Iskreno, šetam gradom zadnjih dana i muka mi je od svega. Kao da grad i država u kojoj živim odavno nisu moji. Šetam, gledam te ljude i ne pripadam. Stalno u sebi prizivam tu Travis Bickle "kišu koja će sve isprati". Istina, ponekad se i sam osjećam kao idiot. Idiot vjerojatno i jesam, jer sam se doveo među najveću manjinu u kojoj sam bio u svom životu. Jedino što je smiješno u svemu tome je što mi ne smeta što sam idiot, dapače.
Imamo situaciju koja mi nikada neće biti jasna, a koja je zapravo već odavno karakteristična za hrvatski narod. Stvori Hrvatu umjetno nabrijani patriotizam, priušti mu mjesec dana zasljepljujućeg blještavila i Hrvat će ti zaboraviti svih onih preostalih 11 mjeseci kad zbog tebe nije imao nikakvo svijetlo. Najedimo se igara, jer kruha neće biti. Narod je odabrao, narod je odobrio.
Neksuše, trebao bi biti ponosan na ovakav stav službenog Hajdukovog PR-a. Koliko god on izgledao kao dodvoravanje Torcidi, isti stav je jedini ispravan u ovom trenutku. Opravdanja nema. Žao mi je.