Brijac Vidi se da si navijač Barcelone
Niti navijač Reala ima išta srat po Barci što se tiče sudaca, niti navijač Barce po Realu. Ja sam već više puta ponovil da se Barci svašta znalo dosudit (plus ona famozna sramota protiv Chelsea u LP), ali vi ste totalno slijepi na sve sudačke pogurance u korist Reala. Nema potrebe uopće dalje na tu temu, više put si pokazal da si tu također totalno neobjektivan. Što je bilo sa Negreirom i tim uplatama, ne mogu znat.
Brijac Šta Hajduku vrijedi poguranac kad zaostaje za Dinamom 12 bodova koje dobiva zadnjih 15 godina svake sezone od Lokomotive
Aha, dobivate poguranac "tu i tamo" ali ste "u startu u minusu 12 bodova, pa nema veze". Kakvo vrh opravdanje. Cigani smo, al su cigani i drugi pa je ok.
Kad već pričamo o "prednosti od 12 bodova" odmah na početku sezone…
Skor Dinama i Lokomitive u zadnjih 5 godina u lizi (gledo sam od 2020, https://www.rezultati.com/h2h/nogomet/lok-zagreb-CWwBJ6PA/din-zagreb-8G5ufQTg/#/overall) :
Dinamo pobjede: 11
Lokomotiva pobjede: 4
Neriješeno: 5
Jebena filijala 9 puta nije htjela pustit pobjedu svom prvom klubu. Baš sramotno da Dinamo radi njih nije mogao imat ih 12 već upisanih bodova svake sezone jel?
Fenix evo opet tebe neutralnog sa sudcima za Hajduk dok doslovno nitko nije ni spomenuo sudce
Spomenuo je Brijač o "krivo dosuđenim situacijama", na njega se i odnosio post. Ne na tebe, samo njega prozivam. I jesam, neutralan sam, ne znam zašto je tak teško prihvatit da nisam navijač Dinama. Moj post u ovoj temi nisi mogo vidjet par mjeseci. Ali me raznerviraju ovakvi komentari, pogotovo od osobe koja je u tim stvarima jedna od najlicemjernijih koje znam.