Garrus_V A sta bi trebali napravit? Potrat Gattusa vjerovatno ni nemogu zbog financija, a on i ekipa su dobro kliknuli sad minjat ubilo bi momcad.
Koga bi ova uprava dovela? Bice opet neko “ime” eto da bude hype.
“Istrpi” ga i lagano gledaj drugo rjesenje za sljedecu sezonu.
Najveci krivac za stanje u klubu je uprava, koja dovodi trenere i igrace ocito bez vizije i plana.
Dali je tako tesko odredit neki zeljeni stil igre (po mogucnosti napadacki i borbeni) i po tome dovodit trenere i igrace? Sam klub je izgubio identitet i prolazi kroz tesku krizu. Nema srca, nema borbe, nema prgavosti. ovo sta se desava na terenu zadnjih 20god je cista tragedija. Da moram slusat nakon Belupa izjavu “mi nemamo kvalitetu”, dobro je reka Miho sa tribine nemamo kvalitetu mozda za LiguPrvaka ali za dominirat Belupo definitinvo imas. Imamo daleko najboljeg igraca lige sa Livajom, imamo Rakitica koji realno moze igrat di oce u ligi petici. A i ostali igraci da igraju za neki drugi klub u HNLu bi bili medu najboljim igracima.
Mucimo se svaku utakmicu, nitko se vise neboji igrat protiv Hajduka, nemamo dominaciju. I da nekim cudom osvojimo naslov ovo nije pravi put, jer ocito nemamo poslozene stvari u upravi.
Sta se tice Gattusa jako mi je drag, ali njegov stil jednostavo mi nepase za Hajduk