Hajduk nije imao ovako dobru ekipu i trenera jako jako dugo.
sigurno, otkad ja pratim hnl hajduk nije djelovao ozbiljnije. cak i u onim sampionskim godinama tamo 2004. i 2005. je to bio kokosinjac zivi. osvajali su titule samo zahvaljujuci tome sto nisu imali konkurenciju. pobogu malo je falilo da izgube titulu od intera iz zapresica.
mislim da su branco i kos dosta ozbiljni. vidim da mnogi zamjeraju kosu sto nije navijac ali mislim da to nije nimalo nedostatak u poslu koji obavlja. hajduk dovodi napokon ozbiljne strance, kakvi su prije dolazili ovi danas su svjetske klase. jebote ko se jos sjeca matosa da oliveire, munhoza, paraibe, thiaguinha, kralevskog, bulenad biscevica, pa ovi noviji arteaga, velez, qurbanov, radcenko itd. ja ovako na pamet se ne mogu sjetiti stranca u hajduku da je valjao, eventualno cernat u prvom mandatu i to je to. danas su futacs, borja i hamza mozda i ponajbolji igraci hajduka, ohandza i said su takodjer dobri nogometasi. filip i gyurcso su igraci za koje sam mislio da ce sigurno ici u bolji klub od hajduka bas me zanima kakvi ce biti.
ono sto je najveci problem hajduka je to sto se svake godine netko pametan u splitu nadje i najavljuje borbu za titulu sto je van svake pameti. dinamo je jednostavno predaleko, imaju puno vecu podrsku grada, bolji kadar, bolju omladinsku skolu, ma jednostavno sve. a vise nisu to samo dinamo i hajduk, rijeka je osvojila prvenstvo i vec je dugo jaka, u europi su daleko najozbiljniji hrvatski klub. osijek je isto sve bolji.