escoban gdje ode? Nesto sam propustio
HNL
Transfer Belje u Augsburg mi je jedan od najcudnijih ikada. Postojao je interes Gladbacha, uvjeren sam da bi oni platili isto toliko a i malo vise s obzirom da ce izgubiti neke alternative u napadu a s novcem su relativno na knap. Isto tako nije mi jasno kako mozes prodati dijete kluba koji je stvarno i solidno igrao(za razliku od Biuka recimo) za gotovo isti novac za koji si kupio Miereza koji gol ne bi zabio ni da gol prosiris za dva metra. Nekako mi tu neke stvari ne stimaju ili je Meszaros malo smanjio financiranje ili su iznosi koji su isplivali totalno sranje.
Crnipetarpogani Isto ko Beljo u Augsburg
A čolina h…ja mislio da pierlugi negdje ide lol
Evo ga opet
Nas su mi fascinantni ljudi koji ga brane…ko i kod bandica logika…nek je uzeo lovu nesto je i napravio…napravis tri fontane pa je u redu da si ukro…zbilja se ponekad pitam zasluzujemo li mi svoju drzavu
Zovite me krkanom i seljačinom, ali obožavam njegove konferencije, pogotovo kad popizdi skroz. Nitko ga ni ne doživljava ozbiljno, pa je možda i dobro da se javi tu i tamo, da ne zaboravimo da imamo kriminalca bjegunca.
Još mi je draže i to što remeti Dinamo. Hajduk osvaja ove godine sigurno, bit ce Mamić stvorio, Mamić uništio.
Dodam gas i novi igrači Dinama su Brekalo i Omeragić.
Nikad igrača od tog Brekala.
To sam mislio i za Oršića kad je došao iz Koreje. Za njega su čuli valjda najzagriženiji HNL fanovi.
Dosta je igrača revitaliziralo karijere u Dinamu, mogao bi i Brekalo. Možda neće biti svjetska klasa, ali za naše okvire više nego dobar.
Dinamo prosuo bodove protiv Gorice. Hvala Mamić
- Uređivano
Kakav je ovo travnjak na Poljudu. Što je problem dignuti ga pola metra da se voda cijedi? Tartan staza kao bazen. Ne vjerujem da ne postoji rješenje za ovu situaciju. Ako ništa, odeš u Englesku pa vidiš.
Ali kakva dominacija hajduka! Da nema Livaje ovo bi opet bio remi
Svaka cast malom Prpicu odlican je bio mozda i najbplji dns
Kakvo je ovo iskljucenje Misica? Obje noge na podu… sudac malo narajcan zbog prvog zutog i prigovora?
Jebote, ako nisu 5 stativa i precki pogodili
Kriminalna igra, bez obzira na stative i prečke. Još je Lokomotiva mogla do 2 : 2. Čak nije ni problem HNL jer će se momčad izvući na klasu, bez obzira na ovog genija, ali Europa će patiti. Samo da se ne dogodi ono što se u Dinamo često događalo. Loše pripreme i vođenje momčadi, kiks u kvalifikacijama i onda novi trener na samom početku sezone.
Hvala ca ste bili va Istre lip pozdrav, kuraja i trdo spreda
Koja tragedija, nadam se da Leko nije novi tvrdoglavi Tudor! Prijo nemas ti igrace za formaciju koju zelis igrat, Mlakar/Kalik bi mi samo igrali kad bi se ozljedilo 3 igraca, a sta sa Sahitijem pokusava nije mi jasano…
Vuskovic za misec dana ce napunit 16 god, triba ga odma gurnit u prvu ekipu, radije cu gledat njega kad grijesi nego ovog redikula Borevkovica
Bilo je sve relativno ok do prvog izmišljenog VAR-a. A općenito, ovo što Escoban govori. Leko je totalni promašaj i ovo ide njemu na dušu. Totalna debilizacija a guranjem Sahitija kao najopasnijeg igrača skroz daleko od gola na nekog polu beka.
Ode Mamic. Sto li nosi sutra?
Kako je ovaj Dinamo očajan. Uvijek isti igrači bez obzira na formu, uvijek pola momčadi na krivim pozicijama, uvijek iste zamjene za iste igrače.
Loši smo cijele sezone ruku na srce, bodovi su se osvajali na mišiće i individualnu kvalitetu. Oršić i Petković su uvijek nešto zakuhali i to sad nedostaje naočigled.
Sva sreća da je Hajduk toliko nesposoban da to ne iskoristi.
Jel vas sram? Borci za "poštenje" u HR nogometu.
Kako je HNL pao u samo jednoj godini. Suđenje, igra, kvaliteta momčadi, forma momčadi, medijski paket otkad je preuzeo ovaj neki Max Sport… Baš za jedno koplje lošije…
osao u 80 minuti ca vratim se 2 penala imali
Koji anti nogomet igraju sa Lekom uzas
Je li opet bilo 3-4-3? 3-5-2 ili što već sad igra