montoya Slaven s igračem manje i 7min nadoknade ali Hajduk nemre niš konkretno izvesti. Nije bezveze stalno s Varaždinom u borbi za 3.-4. mjesto… Al da nogometaši koji rade samo to, tak katastrofalno pucaju s ruba šesnaesterca, meni je nezamislivo.
briatore https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/cetvrtoligas-izbacio-istru-za-najvecu-senzaciju-ovosezonskog-kupa/2727675.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m
eraserhead Brijac Nemoj još brate seljačino, neka ostane još koje kolo, da ja i ostale seljačine veselimo kad nam najveći rival izgubi. Inače, Dinamo i nije uopće bio tako loš danas, bio je dosta bolji i nije zaslužio izgubiti. A jbg nije bilo sreće. Vjerojatno će Kovačević dobit pedalu.
Crnipetarpogani Brijac inace nisam za tako brze smjene i da se da čovjeku da radi ali… Dinamo je prije dva mjeseca igrao dobro a sad igra sve losije. Dok Hajduk realno izgleda sve bolje ruka trenera se vidi a kod Dinama je suprotno
Twillight Hajduk nikad bolji, Dinamo nikad gori i opet samo +4 na tablici. I ove godine su očekivanja da osvojimo ista ka i za Arsenal, mala do nikakva
Flipper Pitanje, bez podjebavanja jer znate da ne navijam ni za jedan SNHL klub (osim kad igraju euro utakmice). Zašto odjednom Livaja ne igra? Znam da je nesto ozlijeđen bio, ali to je davno bilo. Sad vidim da nije htio ući kad je vec bilo 4:0…otkud sad da je on rezerva, a čovjek je godinama najbolji ili u dva -tri najbolja igrača HNL?