escoban chono Livaja je jedan od najmanje problematicnih igraca u HNLu od kad se vratio, ako sute sute sa nepodiljenim zutim kartonima za igrace koji ubijaju Livaju
Brijac Lik je dva crvena treba dobiti, a dobio žuti, koja smijurija od lige. Stvarno kad misliš da si sve vidio kod nas opet te iznenade.
briatore Odvratno je to što Dinamo i Hajduk rade od lige. Pola države za jedne, pola za druge (uz dvije srednje i par manjih enklava) drže u šaci cijelu ovu sjebanu državu.
escoban Meni je samo zao sta ih nakon ovakvih stvari jos srica nagradisa eurogolom iz niceg. A Rijeka cilo drugo poluvrime dominira dok Dinamo nije stvorio niti jednu priliku. Ovo me malo podsjeca na situaciju prije par godina kad je Jakir bio spreman za otkaz, pa je isto izniceg Dinamo zabio u zadnjim minutama i nakon toga je krenila velika serija pobjeda.
montoya Slaven s igračem manje i 7min nadoknade ali Hajduk nemre niš konkretno izvesti. Nije bezveze stalno s Varaždinom u borbi za 3.-4. mjesto… Al da nogometaši koji rade samo to, tak katastrofalno pucaju s ruba šesnaesterca, meni je nezamislivo.
briatore https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/cetvrtoligas-izbacio-istru-za-najvecu-senzaciju-ovosezonskog-kupa/2727675.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m
eraserhead Brijac Nemoj još brate seljačino, neka ostane još koje kolo, da ja i ostale seljačine veselimo kad nam najveći rival izgubi. Inače, Dinamo i nije uopće bio tako loš danas, bio je dosta bolji i nije zaslužio izgubiti. A jbg nije bilo sreće. Vjerojatno će Kovačević dobit pedalu.
Crnipetarpogani Brijac inace nisam za tako brze smjene i da se da čovjeku da radi ali… Dinamo je prije dva mjeseca igrao dobro a sad igra sve losije. Dok Hajduk realno izgleda sve bolje ruka trenera se vidi a kod Dinama je suprotno