escoban Izjednačene su jer se Dinamo oslabio s prodajama. Pa mi igramo bez krila gotovo cijelu sezonu. Špikić i Hoxha katastrofa, užas za gledati iz utakmice u utakmicu. Kaneko par bljeskova krajem godine, ok. Ali kad igra sa Ristovskim na toj strani, ne ide mu nikako, totalno su nekompatibilni. Ovako loša krila se ne sjećam kad smo imali. Igrači manje, Petković nas sam drži izvan vode. Ja bi RPG-a stavio na krilo.
HNL
Di je Prika nestao, da nije u bajbokani?
chono Ma k a ne mentalitet, to je samo strah nasih igraca koji se boje punog stadiona…
buz Slazem se ovo je pomeni najlosiji dinamo u zadnjih 10god, no opet ima najaci kadar u HNLu. Sricom pa Dinamo ima toliko dobre postavljene fundamente da i sa ovim uzasnim transferima koje su radili su najjaci u ligi.
- Uređivano
Brijac ne, ono je bolja momcad. Ovo na poljudu je dobila poprilicno izjednacena momcad ove sezone, cistije glave i boljeg stava. Samo je razlika i tu u mentalitetu, plavi ce ovo priznati, a ne pisati debilne izjave poput tvoje
Pokralo nas, nemamo srece, visoka trava, ispumpana lopta, Mamic, uefa, hns, nije bitan rezultat, bitno je da ima navijaca i tako
- Uređivano
chono pa znaci nemate vi pobjednicki mentalitet, nego samo ste pobjedili jako oslabljen hajduk, a prvu utakmicu realno Hajduk je bio bolja momcad.
Dobro ti je gore napisa za PAOK di je tad mendalitet bio, nije PAOK jaca momcad od dinama cak je i hajduk jako naivno ispao protiv njih, a ove godine ste prosuli i 2:0 protiv Slavie.
Imali ste srice izvlacili ste se vise puta u 95oj i ok…Realno dinamova uprava je radila katastrofalni posao ove godine.Jer Dinamo iz proslih godina pomeo bi ovu konferenc ligu.
I neznam zasto opet pise ko je kriv mamic/hns itd. opce nije tema to… Nije niko kriv za nista jer se nista strasno nije desilo, nismo prvaci e i? Jel bilo garantirano da cemo bit prvaci?Ko da se druge momcadi nista nepita.Rijeka igra najlipse, najmanje su ulozili, ukrali ste im trenera kao najveca dubrad i zasluzili su bit prvaci.
A sta se tice Hakduka,bit ce bolje ako ostanemo na ovome putu.
escoban paok je bolja momcad i kraj price. Bili su dobri i u ZGu, njihove greske su ih kostale poraza. Nikad slabiji Dinamo je dosao u Split i uzeo 2 pobjede, jer su im trebale za spas sezone i jer ih je jedna od njih vratila u utrku za prvaka. Nisu se usrali, dosli su obaviti posao i obavili ga. Mentalni sklop. Golovi u 90tim minutama isto, nema predaje, igra se do samog kraja.
Kako znas da nece biti prvaci? Jos ima brdo tekmi do kraja. To je taj sklop, 0 ili 1. Max euforija ili nista ne valja. Zato je i svima gust cepiti ta velika usta koja sama sebe hvale
- Uređivano
escoban jesi vidiio kako je Jakobusic reka za Karoglana…on bi sad iso…e pa ne moze…sad kad ste skuhali jedite govna!
Koji predsjednik!
A ovi sto su za smjenu to su ti ti dušmani koji bi opet sve iznova i jedva cekaju da se zakotrlja ta prica.
Vidi ovog naslova…natjecu se tko ce gluplji biti
chono bojim se da su sanse nikakve
Crnipetarpogani znam, ali srce zatitralo odmah na prvu pomisao
Koliko je loš ovaj hajduk, užas.
Al bi volili da je danas bio dobar hehe