HNL
buz slično je. Isto nije. Jer Žaper nije igrao dvaput isto kolo dok Hodža je.
Ono što je činjenica je da je oboje dopušteno. I valjda se oboje slažemo da nebi trebalo bit.
Kako bilo, meni najbitnije je da Hodža nije utjecao na išta i da je bio najgori igrač na terenu u utakmici koju je Dinamo popušio 3-0
Samo nemojte ozbiljno doživljavati crne kmese jer jedu govna i bit ćemo si ok.
Sta nije Dinamo jucer dobio 3-0? Ili se sada ipak radi o Lokomotivi?
Mbrekalo je stigao
Šteta što ga jučer nije bilo
A pETKOVIĆA izbaciti momentalno
escoban sta nije Mamic u Dinamu jos uvijek? Barem po pisanju clanova u ovoj temi, dok sam ja tupio suprotno i bio predmetom ismijavanja. Sad odjednom Mamica vise nema u Dinamu?
Mamica nema vec duze vrijeme, samo je Hajduk bio prejadan da ista napravi po pitanju prvrenstva. Ove godine imaju dobitnu formulu, obrana i samo obrana. Dovoljno je da ubodu jedan gol, pokupe bodove i idemo dalje na novu utakmicu
Marsonia je dovela igrača iz Gornje Vrbe. Čisto da i to znate jer o tome novinaru ne pišu.
Dinamov godišnji proračun je 60 milijuna eura
Koji bi bio i veci bez stvari koje su se dogadale godinama
chono ili možda i manji da nije vršena represija na ostatak lige. Ali dobro, nećemo sad opet po XYZ put o tome
Ono što mislim je da se Dinamo dosta kocka. Bez još jedne sezone u LP ili barem bez jake sezone u EL idu polako financijski problemi, a onda i Hajdukov scenarij od tko zna koliko godina tuge. Samo što bi mi osobno bilo čak i žao da se to dogodi, ne zanima me ni Hajduk ni neki drugi klub koji će osvojih 10 uzastopnih titula
Kad je Lokomotiva završavala 2. ili 3. u ligi, imali su skor s Dinamom kao da su klub iz županijske lige, sad su redovito u donjem dijelu tablice, a često našamaraju Dinamo. Sve ima svoju cijenu.
U to vrijeme, tih 5-10 godina bodnovni odnos Dinama i Lokomotive je bio največa anomalija u Europi.
Na grafovima se to toliko isticalo da je baš bilo preočito da nešt nije normalno. Imaju i drugi klubovi "prijateljske" ekipe u istom prvenstvu. Npr. Juventus je prije imao Sienu, poslje Sassuolo. Ali to su uglavnom bile ekipe iz donjeg dijela tablice pa to nije dolazilo od izražaja.