Prika sve stoji…ali na kraju price sve je kriv jedan "navijac" hajduka
HNL
…Smrdljivi grad zatvara podrume
Smrdljivi grad zatvara ulice
Smrdljivi grad je zadovoljan sobom
Strukture ga dobro furaju…
Ništa nova
Lagano prema novoj tituli.
Ovi ko da su igrali nepostojeći Tie-Break u Rijeci.
Armada i Rijecani barem tjeraju igrace, a ne lupaju po sucima i ne kukaju godinama, tako da…
Širiš toksičnost.
eraserhead yap, ja dijelim slike gdje se prcaju svi osim hajduka… sure thing buddy
Emreli dobar igrač, i to kad igra kao napadač, a ne na krilu. Dinamu treba kreativniji trener koji će to što ima znati ukomponirati. Dinamo je izuzetno jak za našu ligu, ali imam dojam da se dosta luta s pozicijama igrača.
Loki ok ajmo rec da je dobar igrac…petko i drmic na klupu da emreli igra?!
- Uređivano
Crnipetarpogani Ne, mislio sam da kad vec Ljubicic igra beka, Bockaj glumi Robbena, Emreli krilo, onda da stavi Boska Sutala umjesto Petkovića.
A iskreno nije se ni Drmic naigrao ove polusezone. A Petka se očito guralo za SP. Ivanusec i sam priznao da je izvan forme. Ima svega, dobro da je ostatak lige lošiji u odnosu na proslu sezonu. Pogotovo Rijeka.
Ma mozemo mi do sutra raspravljat i cacicu ali dok god ima rezultat nema smisla…a za sad ga ide…meni u toj prici ne ide u glavu zasto ne proba od bockaja napravit boljeg ibrambenog igraca odnosne da mu vise sansi jer decko ima predobar centarsut i moze protivnicima skuhat puno frke… a realno drmic nije previse igro jer je dinamova igra vec godinama slozena oko petkovica odnosno jos od bjelice…kad nemamo onog koji ce primit loptu i sacuvat ju da mu se prikljuce krila i vezni dinamo tesko dise
- Uređivano
https://dalmatinskiportal.hr/sport/ivan-leko-dobio-otkaz/152945
Usput Elez ozljeđen do kraja sezone
- Uređivano