Kako ce ti sudit kad je dobio stolicu u glavu

Dozivotno zabrana sudenja u svim bitnim natjecanjima triba dobit,ovo bi dite od 2 god bolje sudilo

nemamo se pravo bunit nakom idiotarije šta su napravili naši "navijači"

pucali smo sami sebi u nogu

eraserhead Da radi par budala na tribini,triba izmisljat penale i faulove i stali vec sve ovaj poluretard radi

Ovaj suditi više neće. HaHa-Ha-Haha

escoban

Ma ok u k su suci, i ovu utakmicu i većinu, previše griješe…ali isto tako prekid zbog idiota nam je puno više odmogao nego pomogao

Prekinuti tekmu, dati 3 boda Slavenu i svi sretni i zadovoljni

escoban slazem se ali sam vise pod dojmom kretenizma sa tribina i nas!

Sudac kreten ali cak i razumijem

Me jebes huligane njih samo policija voli jer da zele im stati ma rep stali bi im u rekordnom vremenu,ali kakos stati kad policija i huligani suraduju…Svi mi volimo navijanje/bengalke i atmosferu ali isto tako neznam nikog ko podrzava nasilje.

A za sudenje ovo je po meni neprihvatljivo,pa jbt unistavaju 20godina nogomet prvo 15 godina ih tata drzi u saci i rade sve sta on pozeli,a sad imamo suce koji ocito nisu dovoljno kvalitetni da sude.Ubijaju gust u nogomet i pracenje ove lige jeli moguce da svako kolo glavna tema je sudenje a ne kvaliteta utakmice… HNS mora pronac pod hitno rijesenje.

Jebem ti zivot vise,kako me ubije u pojam ovo je strasno…

Vodimo 2-0…prekinu utakmicu…to su trebali sakama rijesiti…taj nije smio izac bez nosila sa tribine!

Sudac je otisao kad je bio prekid i rekao amo se vratit i mi njima sad jebat mater!

Nakon poluvremena katastrofa…umjesto da smo 5-0 vodili oni prime gol…

Pa penal koji nikad nitko nije svirao!!!

Pa se taj penal gleda na VARu da vide treba li ga ponoviti zbog preranog ulaska igraca u sesnesterac…nije ponovljen kako pitaj Boga!

Pa nervozni glupi Mikanovic i Sahiti za kojeg se iz aviona vidilo da ce dobit crveni…

Pa Krovinovic za kojeg ja ne znam kako vise on izvodi prekide…pa jesu li ostali toliko retardirani da nam on izvodi prekide!!

I na kraju suđen penal izvan 16metara…

Ja bi sad bombu bacio

…Smrdljivi grad zatvara podrume

Smrdljivi grad zatvara ulice

Smrdljivi grad je zadovoljan sobom

Strukture ga dobro furaju…

Ništa nova 👎

Lagano prema novoj tituli. 😌

buz gol razlika ko broj postignutih golova Hajduka 😅

HaHa-Ha-HaHa-Ha-Ha jes jes mi manje zabili

Giphy - Season 6 Episode 21 GIF by The Simpsons

Ovi ko da su igrali nepostojeći Tie-Break u Rijeci.

Nista od nas nisu naucili…trebali su suca stolicom u glavu i eto ti preokreta

Svi im se rugaju…slusam Miskovica on se smije na Novoj Tv…neka Armada iznajmi u nas onog sa stolicom pa da opali i Miskovica

Armada i Rijecani barem tjeraju igrace, a ne lupaju po sucima i ne kukaju godinama, tako da… 🤷‍♂️