escoban mozete igrat i 10-0, ovo je dinamo, kvalitetnija momcad od hajduka na svim pozicijama i tako zadnjih 20 godina.

Kakva skolica nogometa! Prodali su dva puta istu foru, ali nece i treci. Cackeeeee majstore! Di su sad kriticari Cackea haaHa-Ha-Hahaahah!

Muku muce da nas sprijece, sprijeciti nas nitko nece, dinamo, dinamoooooo! 💙💙💙💙

Nexus glumi budalu kad god najavi da ide po kontrolu terena,ljudi nas pregaze

Sad se vratio Kalinic pa imamo jos jedan problem

chono Ne lik nam nepase nikako u sistem, Hajduk daleko najbolje igra sa Livajom u spici Biuk siroko livo a Sahiti desno.Kalinic nema mista. Spor je star je nedamu se igrat a i nezna

Edit: Virujem da je Krstanovic opasniji igrac od Kalinica

Nexus promasio je dinamo boga i vraga u prvom dijelu, prije nego je hajduk utrpao. Jos su dobro i prosli, mogla je biti petarda komotno. Remont na Maksimiru, a nije stadion

Cestitam teska srca ali bili ste bolji!

Jebem ti kru', otišao sam spavati na poluvremenu. 😭

Gledao sam na momente, ali ono što sam vidio nije me oduševilo. Ni kod jednih ni kod drugih. Dinamo je igrao onoliko koliko mu je Dambrauskas omogućio rotiranom retardiranom postavom, bez neke povezane igre i tečnosti, ništa posebno.

Fenix ha gle, bolje da se kritizira losija igra dinama popracena dobrim rezultatima. Prevelike rosade igraca, nema kostura momcadi, bljeskovi pojedinaca odlucuju utakmice i obrana pokazuje odredene slabosti.

Za razliku od Hajduka, gdje se sve skriva pod tepih i stvara euforija na temelju dva, tri dobra rezultata, a igra im je vise za kurac od Dinamove.

Fenix ma lose je sve postavio od pocetka,dobili su nas i to je to!

Najveca greska je onaj nas gol koji je zavarao njega i nastavio je dr poluvrijeme po istome…

Ja bi rekao da smo imali bolje sanse mi ali bili su bolji ovaj put.

Biuk fali onaj zicer u 15min,ono ne smije faliti da je ne znam tko…

Grgic dobije zuti i automatski nestane s terena jer je sam svjestan da je agresivan i da ce fasovat crveni ako nastavi po starome…

Livaja kod 2-1 sa crte prebaci gol…

Nismo zasluzili nista dr nego izgubiti ali bas nikako mi te srece proklete nemamo…

Kriva taktika,krivi igraci,kriva opcenito ta ideja da se neke cuva za Villarreal itd…

Sad mnogi dusmani izlaze i govore da je to katastrofa da je smak svijeta bla bla bla…

Da mi ne mozemo nista da cemo propast…tu smo mi i jaci nego ikad…❤💙💪

Vratio se Nikola to je veliki plus!

Dobili su bitku ali ne i rat i to je to!

SAMO JAKO DALJE!

Imas u jednom trenu 70% posjeda lopte, stativu, ponisten gol, 11 udaraca na gol protivnika, das 4 komada i onda opet nekako na kraju protivnik tvrdi da je imao bolje sanse… 4 udarca na gol i jedan pogodak. Ja ne kuzim kakve naocale vi nosite i kakvu mentalnu gimnastiku izvodite.

nezanima me ,da smo imali 5 100%ni onakvu igru nepostivam. Najgore sta mozes napravit u nogometu je povuci se i pustit sridinu protivniku ,ako tako igras 80% su sanse ds ces izgubit nebitno protiv koga igras.

I opet me zivcira sta smo gol za 1:1 dali sami sebi,a taj gol je prilomio utakmicu

Hajduk 2 boda od zone ispadanja 😛

Pobijedio Hajduk sam sebe formacijom i taktikom isto kao i Real prošle sezone protiv Barce. Šteta jer nemaju ništa lošiju ekipu od Dinama, štoviše, rekao bi da imaju i bolju.

Te spike da je neki tim "pobijedio sam sebe" su vrlo omalovažavajuće za protivnika.

Fico kako bi se reklo, mazanje ociju i to sebi samom. Sta nisu onda igrali sa "pravom" taktikom. Cemu se prilagodavati protivniku ako imas bolju ekipu?

Hajduk je igrao koliko mu je Dinamo dozvolio, a to je jako malo.