@Fenix - propala prilika da bacimo kladu.🙁

prayer Očekivano. Čak i uz RT, id Tech je roba, što bi rekao @viper89 onii san.😃

DarkPunisher no ne i najbolji DOOM.

To ne mozes znati na temelju opencritic-a lol

DarkPunisher series s ajme majko

?

prayer pokraj id software svi ostali devovi se samo sramote, posebice glede PC platforme.

Treba jos nekoliko dana se strpiti.

maverick pokraj id software svi ostali devovi se samo sramote, posebice glede PC platforme.

S ovime se mogu složiti, posebna dimenzija tehničke ispoliranosti igara koje izbacuju.

Inače, još malo na temu MS-ovog povećavanja cijena:

Ok, ovo je cijena za Xbox i PC (de facto dvije licence kupuješ za cijenu jedne), no svejedno… 🥶

Cijena je suluda, ali brzo će to ići dolje jer Doom ima ograničenu publiku i interes unatoč vrhunskim ocjenama. Ja sam obnovio GP, igrat će se nakon Indyja.

Zero Doom ima ograničenu publiku

Zaista. Probao sam prosla 2 nastavka. Meni djeluje Doom kao da sam zaspao pijan pa sanjam kako u Gearsima vozim biciklo i pucam.

• BBlitz

•  
        •  
      • Uređivano

Jos vise je suludo 110€ na ps storeu za premium ediciju koja sadrzi neki skin i dlc koji ce bit dostupan u buducnosti nekad. Ta nova praksa naplacivanja necega sta jos ni ne postoji je skroz luda, indi je takodjer to uradija.

Bit će možda čudno ali još nisam prešao Doom 2016 niti Eternal. A obje igre me zanimaju (očito ne toliko).

2016 sam prešao demo i svidio mi se. Ne odustajem i vjerujem da ću kad tad preći barem jedan novi Doom 😃

Prvi doom je super ali bi ga preporučio igrat na pc-u jer 30 fpsa na ps4 i ps5 je užas.

Eternal je još nadograđeniji i radi jako dobro na psu ali je daleko brža igra, traži dosta vježbe i dobre reflekse čak i na laganijim razinama težine.

Ovaj novi mi se čini kao naslov između prvog i drugog dijela, nema toliko zahtjeva u brzini, skakanja i lakši je. Ono što me jedino malkice brine, dal postaje repetativno ili ne…

Po viđenom nije hardcore kao eternal, fokus je na zabavu a ne toliko na skill..ali sam mišljenja da ne vrijedi 80e pa ću osobno pričekat neki sale.

doctorfreak Doom 2016. ide u 1440p/60fps na PS5.

Eternal 60fps s RT. Čak ima i 120fps mod.

Edit: Mislim da su se malo zaletili s 80 eura cijenom. Nas dvoje sigurno nismo jedini koji će čekati neki sale.

Kao što je netko već pisao Doom nije mainstream kao npr. AC za kojega zna i moja baka.

Ma ja ću igrati putem GamePassa, to ću ionako vjerojatno jednom proći i sumnjam da ću se kasnije vratiti repriziranju. Čak da se i to dogodi, Doom ima na Steamu baš značajno rezanje cijene na rasprodajama tako da može kasnije u trajnu kolekciju za kudikamo manje novca.

Deadwalker Čak i na PS Storeu cijena jako padne.

Doom sam kupio za 10 eura.

Ne mogu se sjetiti koliko sam platio Eternal ali sigurno ispod 30 eura.

Siguran sam da će i Dark Ages na rasprodaju za nešto sitno.

StarFox_N tako i ja nekako. Mislim, nije mi bed platiti dobru igru, ali sam skužio unatrag zadnjih godinu-dvije da kupim igru na launchu, odigram par sati pa ne stignem puno (ili me pusti) i onda već nakon mjesec dana režu cijenu za barem 20-30%. Sada je to postao već poprilično skup sport s launch cijenama od 80-90 EUR.
              Super onda posluži Game Pass da barem isprobam pa kasnije ako se baš uhvatim igranja i vidim da bih možda i reprizirao, kupim igru. Ovako samo punim backlog koji mi je ionako već pretrpan igrama.

StarFox_N Doom 2016. ide u 1440p/60fps na PS5.

Kupio ga nedavno i bio u šoku kako radi na 30 fpsa…možda je tako po defaultu…pa nisam gledao u opcijama…hvala za info

• Uređivano

doctorfreak Vjerojatno ima neki PS5 update. Za Eternal mi je odmah ponudilo želim li PS4 ili PS5 verziju instalirati/skinuti, koliko se sjećam. Id ima jako dobru naknadnu tehničku podršku.

Već PS4 Pro je imao 60 fpsa u Doomu 2016 (mislim da i bazni model), tak da…