herc Želje, legende, bajke, neostvareni snovi:

povratak Team Silent
novi Zone Of The Enders
Xenogears reamke
povratak Onimusha serijala

Barem nešto 😃

Sad sam pogledao dobitnike i nemrem vjerovati da je Astro Bot pobrao GOTY, po tome se vidi koliko je godina bila loša što se tiče igara. Igrao sam ga malo s nećakinjama i OK je igra, al definitivno ne GOTY.

Miro

Ružna ženska CHECK
Izgleda kao muško CHECK
Azijatkinja CHECK

Reci mi da se radi o novoj ND igri bez da mi kažeš da se radi o novoj ND igri 😆

Flipper koemntiram čisto da mi ostane zabilježeno u bazi kad ću radit za 2025. god Ha-Ha-Ha

Ako ništa drugo, 2025. će bit BRUTALNA s novim igrama

Kvalitetan TGA što se tiče trailera i novih igara.

Rekao sam vam da Rockstar neće izdati novi trailer.

Koje su dvije igre raspametile publiku? Nova ND igra i trailer za Witcher 4?

E da, kako to da nismo dobili novi trailer za Death Stranding 2? TGA i Kojima su postali ko jedno.

Zaspao negdje na pola, ali show je bio baš na razini (koliko nisam spavao). A najveći luzer je… Neću ni pisati 🙂

resident_evil E da, kako to da nismo dobili novi trailer za Death Stranding 2?

E to si dobro primijetio. I meni čudno.

Već dugo nismo na nekom eventu dobili ovoliko visokoprofilnih igara. I dalje mi nije žao što sam išao spavati, ali je ispalo bolje od očekivanja.

buz Ja sam ostao budan i, makar je stvarno bilo dobrih najava, bilo mi je zao jer sam ujutro zombi jebeni. Nikad vise, prestar sam za ta sranja 😢

DarkPunisher Ne mogu ja to više, a doslovno ujutro pogledam sve isto tako kao i u 2 ujutro, nema razlike. Znam onaj E3 blesavi kad se čekao, a onda ujutro na poslu umiranje. To je išlo s 25, s 35 više ne.

Od svih TLOU likova za koje je Naughty Dog mogao napraviti nastavak, oni su odabrali baš Leva.

Ovo je sve sranje; došo sa posla malo po netu o novistim ali 98% komentara je njurganje o ružnoj Ciri, ćelavoj ND protagonistici i ostalim sranjima.

Baš je internet postao naporan.

Nikada me nije diralo šta XY misli o nečemu, ali bilo mi je gušt pročitat postove sa predpostavkama o priči, likovima, tehnologiji i lično, ali ovo danas je sve postalo jedno ogromno SRANJE!

Nula bodova

Svaka igra mora biti ovo