Quantum break je prosjecno sranje kao sta sam i mislio

Nisi igrao pa ni ne možeš znati.
Primjerice meni se čini baš kao zanimljiva igra i sigurno bi je probao.

Quantum break je prosjecno sranje kao sta sam i mislio

Za ekskluzivu koja se toliko dugo razvijala ovo je jako jako slabo.

pa dobro na meti 50/65 ocjena je pozitivno. metascore od 78 isto nije los.

mislim da nakon svega sto je vidjeno nitko nije ni ocekivao da ce ovo biti u rangu TLOU ili GTA V. ocjene su otprilike ocekivane. meni se igra cini zanimljiva i sigurno cu ju kupiti kad malcice padne cijena.

Kako to mislis "jedne od rijetkih ekskluziva za Microsoftovu konzolu za 2016. godinu"?

Halo Wars 2
Gears of War 4
Recore
Sea of Thieves
Crackdown 3
Forza Horizon 3 (jos nije potvrdeno)

Trenutno Quantum Break drzi jednaki metascore kao Street Fighter V - 78. Slobodno se moze reci da obje igre nisu ispunile ocekivanja gamera. Nakon 2,5 godine na trzistu Xbox One je jos uvijek jedina ovogeneracijska konzola bez 90+ metascore ekskluzive. PS4 ima jednu (Bloodborne), dok Wii U ima cak 3 (Super Mario 3D World, Super Smash Bros. for Wii U i Bayonetta 2).

Kako to mislis "jedne od rijetkih ekskluziva za Microsoftovu konzolu za 2016. godinu"?

Halo Wars 2
Gears of War 4
Recore
Sea of Thieves
Crackdown 3
Forza Horizon 3 (jos nije potvrdeno)

Trenutno Quantum Break drzi jednaki metascore kao Street Fighter V - 78. Slobodno se moze reci da obje igre nisu ispunile ocekivanja gamera. Nakon 2,5 godine na trzistu Xbox One je jos uvijek jedina ovogeneracijska konzola bez 90+ metascore ekskluzive. PS4 ima jednu (Bloodborne), dok Wii U ima cak 3 (Super Mario 3D World, Super Smash Bros. for Wii U i Bayonetta 2).
Što se tiče gameplay, SFV je svakako ispunio očekivanja. Svakako najbolji SF dosad ke se tiče borbe, al veoma slab po sadržaju. Kad već uspoređuješ SFV sa QB, QB se neće nadopunjavati dugoročno ko SFV svakakvim dodacima i modovima + to ke je igra jedna od onih na E-sportsu.

Da ali QB je puna i zavrsena igra.
SFV je money grab inicijalna platforma koji ce capcom "graditi" iako je borba dobra. Gledamo igru kao paket, pogotovo kad naplacuju ko paket a ne "intro" start ili tako nesto i tu je SFV failo.

Da ali QB je puna i zavrsena igra.
Nemere bit kad je kratka. I ja mogu priču napunit u par sati sa par završetaka.

Što se tiče gameplay, SFV je svakako ispunio očekivanja. Svakako najbolji SF dosad ke se tiče borbe
Ček, ti zbilja misliš...

...ajoj da, još uvijek je prvi april.

Što se tiče gameplay, SFV je svakako ispunio očekivanja. Svakako najbolji SF dosad ke se tiče borbe
Ček, ti zbilja misliš...

...ajoj da, još uvijek je prvi april.

Ozbiljno da velim, ne serem kvake. Got a problem?

Ne, samo razmišljam o tome da li su svi tvoji permabanovi na prijašnjim foruma bili opravdani.

Jesu.

Ne, samo razmišljam o tome da li su svi tvoji permabanovi na prijašnjim foruma bili opravdani.

Jesu.
Pa nek su opravdani, jebote. Bio si i ti banan, jel?

Oke oke, zajebanciju na stranu...

To što je SFV na turnirima ne znači automatski da je igra dobra. Naravno da je SFV na turnirima kad te iste turnire financiraju same kompanije - Capcom i slični - a i onako se sve vrti oko love. Da organiziraju speedrun Supermana 64 sa bogatim nagradama, našlo bi se masa ljudi koja bi prisustvovala.
Capcom će ionako, uz dodavanje novih likova (ali vjerojatno ne i staza, lol) i ne rješavanje sporog loadinga prije borbi nerf-ati i buff-ati sve dosadašnje likove, kao što to obično i rade kad izdaju ''novu'' verziju, pa se postavlja pitanje zašto uopće i igrati ovo i uvježbavati se kad će naši omiljeni likovi biti drek za koji mjesec. Ali to valjda i jest bit tabačina. Capcomovih.

Oke oke, zajebanciju na stranu...

To što je SFV na turnirima ne znači automatski da je igra dobra.
Igra je dobra bila ona na turniru il ne. Ja je kupujem tokom ovog mjeseca. Pratim GAF forum, već imaju 3.temu o ovoj igri. Prve dvije po 20000 postova, 3 je na pragu tog broja, mnogi sudionici e-sportsa sa iskustvom SF4. Jednoglasno su složni da je ovo po gameplayu najbolji SFV.

Aha, da.
NeoGAF je u prošlosti imao (i još uvijek ima) ''insidere'' iz raznih kompanija, a sad i profesionalne igrače sa turnira.

Nemoj mi reći da vjeruješ u to. Pa nemaš 12 godina čovječe.

Rasprava o sfvu u quantum break clanku? Kako je to uopce povezano? 

Aha, da.
NeoGAF je u prošlosti imao (i još uvijek ima) ''insidere'' iz raznih kompanija, a sad i profesionalne igrače sa turnira.

Nemoj mi reći da vjeruješ u to. Pa nemaš 12 godina čovječe.
Veigue

Ak nemas ke pametnog za rec, bolje suti.

Prestani vrijeđat i dosta vise sa offtopicom. Ovo vam je zadnje upozorenje.