Chaky Kasno sam ovo vidio, ali sam i nepredvidljiv s slobodnim vremenom.Bela mi je jedna od najboljih kartaskih igara Kako funkcionira zastita od dogovaranja 2 igraca posto je online?Mozda je njubarsko pitanje, ali Belu sam igrao samo u zivo, ne online.
ThaUrban Ne kartamo u pare i mislim da ćemo biti svi pošteni. A ako neko odugovlači s bacanjem karata onda mu radiš svakakve stvari sa materom.
bluehell Da, mislim da toliko poštenja i ponosa imamo da ne moramo varati u ovakvom malom formumskom turniru. Ako nekome ovo toliko znaci da mora varati i pobjediti,onda neka mu bude.Inace, mislim da bi mozda Nedjelja predvecer negdje bio najbolji termin?
ThaUrban Mogao bi ubaciti neki poll sa vremenima pa bumo glasali? Jesi napisao parove, tablicu i raspored kola? :Nabrijan sam do jaja. :
bluehell ThaUrban ajd predloži dvije ili tri satnice pa stavimo anketu na glasanje : Tablica i raspored za ovoliki broj igrača se napravi za 5min. Čim dogovorimo satnicu izbacim raspored odigravanja PAROVI:jonnysmola & FenixDabar & ThaUrbantheMarko & MulaacBiomotoelektrogeokultivat & BlueHell...
ThaUrban A ubaci u 15h, 17h, 20h i 21h pa će se nas osmero valjda izjasniti. Također tu tablicu ako možeš ubaciti u prvi post? I da svi igrači napišu kako se zovu na playtoyu <-- that would helpJa sam MrThaUrban
bluehell Igramo u Nedjelju pa u anketi ostavite glas koja satnica vam odgovara. Igramo u vremenu koje dobije najveći broj glasova, tako da budite spremni na prilagodbu većini. Molim one koji ne sudjeluju u turniru da ne glasaju bezveze.Tablica ubačena u prvi post. Ajd dodajte još Playtoy nickove :Fenix jonnysmola ThaUrban theMarko Mulaac Biomotoelektrogeo Dabar®
biomotoelektrogeokultivat U 18.00 mi je misa u Crkvi Sv. Jakova pa onda bolje poslije ručka ..Nadimak Playtoy : Herco
ThaUrban Mišljenja sam da bi možda najbolje bilo da se između parova svatko dogovori za vrijeme? Znam da sam predložio da ubaciš poll, ali evo očito to nije bila tako dobra ideja. I naravno ne moramo dns odigrat cijeli turnir ili?
Fenix Ja i jonnysmola smo u stalnom kontaktu, pa kad neki od parova pozeli igrat neka samo posalje pm :)
bluehell Može onda da jednostavno stavimo npr. rok do SRIJEDE bez striktno određenih kola itd. Znači, dogovaramo termine i forumu i igramo. Ja čekam ovaj poljoprivredni stroj da se javi pošto je danas ministrant na misi... Biomotoelektrogeo kad si slobodan da dogovorimo meč i odigramo PRAVILA:- Igra se na DVIJE dobivene partije- Poželjna je brza igra tj. igra bez odugovlačenja- Tko će otvoriti sobu igrači se dogovaraju međusobno (Sobe s Passwordom radite)- Password neka bude - FFA Bela (da ne bude nepoznanica i poteškoća u povezivanju)BODOVANjE:Pobjeda 2 = 2 BodaPobjeda 2 = 2 BodaPoraz 1 = 1 BodRASPORED TABLICA IDE PO SLIJEDEĆEM PRINCIPU:- Broj bodova - Međusobni susret- 'Gol razlika' (Zbroj dobivenih i izgubljenih partija)Slažete se?
bluehell Ja ne mogu odmah poslje rukometa, mozda oko 21h tek?Ako Biomotoelektrogeo može i ako još tko želi u to doba