Potvrđen je Hogwarts Legacy 2, nadopunjavat će se s Harry Potter HBO serijom
Ne znam ni kaj bi mislio. Sviđa mi se logo serije evo.
Ono kaj mi se ne sviđa je uopće ideja da ju rade.
ček ovaj trailer je "for real" za seriju? vidim da su komentari isključeni i ne postoji drugi video na youtubeu ili barem nisam našao nabrzaka koji ga opravdava nekim komentiranjem…malo mi djeluje čudno, nema tog british naglaska
Lijepo je vidjeti da je Hogwarts Legacy izrastao u serijal, gaming industrija treba takve igre
Nightyx pa iskrenom meni ne smeta ideja da rade Hogwarts Legacy seriju. Ali ako se mene pita ja bi vrlo rado seriju sa mladim Salazarom Slytherinom i sa ostalim osnivačima hogwartsa.
Hogwarts Legacy serija bi bila super, al oni remakeaju Harry Pottera.
wooddiebone al oni remakeaju Harry Pottera
ISUSE JA SAM TEK SAD POGLEDAO TRAILER. PRELOŠE :S Zašto pobogu? Zato što je Hogwarts Legacy bio popularan i sad rade još jedan remake isusa ti retarda.
HBO ima inače odlične serije (tako da sam blago optimističan), ali da, ovo se čini nepotrebno poput 3. opcije na američkim izborima.
- Uređivano
Bilo bi mi jako drago da ne razočara serija. Filmovi su jako puno maknuli iz knjiga, ali su tolko iconic da si jednostavno nemrem zamislit da me novi cast može tolko dobit.
Harry još ajde, Dan je prekul lik, al ne da ne sliči Harryu nego wtf, ali Ron, Hermione, Hagrid, Snape, Malfoy, McGonagal, Sirius, Remus… svi su bili perfektni i volim ih do neba i mislim da će me bilo tko novi samo naživcirat
wooddiebone Brate ali kad gledaš realno i da su htijeli stavit OG glumce, većina ih je umrla od ovih starijih u pm
- Uređivano
Ma to bi funkcioniralo jedino da su radili Cursed Child adaptaciju, ali to govno se pravim da ne postoji jer je kvalitete srednjoškolskog fanfictiona.
Jedino kaj mi je u tome govnu bilo jebeno je glumac koji je u prvoj turi izvedbi glumio tatu Harrya.
Vidi šefa svemira:
fensisuperstar slažem se, nema smisla mrljati po harry potter ispričanoj priči, bolje da vidimo drugu perspektivu, barem bi bilo nešto novo, ovo se bojim da može samo ici na gore, jer ce krenit usporedjivanja