Jučer me kolega Fenix u DSNDD temi podsjetio na osnutak FFA gaming portala što me zapravo potaknulo da otvorim ovakvu temu o FFA portalu.
Što FFA znači vama kao gaming portal? Da li je to platforma na kojoj dobivate opće informacije o gamingu i to je to ili vam nije možda dovoljno pa potražite detalje drugdje?
U FFA u forumskom dijelu u koje teme rado ulazite i koje su vam najzanimljivije ili one u kojima uopće ne pronalazite neki interes? (znam već unaprijed neke od odgovora, hehe!)
Što očekujete od portala i ako vam nije dovoljno dobar, kako bi po vama trebao biti bolji.
To su sva neka pitanja a i ona koje sami možete otvoriti koja se uz naziv teme logično sama postavljaju.
Ja ću prvi i neću se baš previše raspisati iako bih trebao i više jer u zadnje vrijeme FFA zauzima mi posebno mjesto kao nekadašnjem aktivnijem gameru.
U zadnjih godinu i pol do dvije FFA gaming portal mi je jedini gaming portal a i pomalo uz YT kao video podupiratelj koji mi služi kao informator.
Što se na njem ne piše, za mene se nije niti desilo.
FFA mi je skoro sasvim dovoljan kao prva informacija za nešto vezano uz gaming i ako me zanimaju baš detalji potražim na izvornim platformama koje su objavili to nešto.
Što se tiče forumskog dijela portala e taj dio mi najdbest! Najomiljenije teme su mi naravno "Blebletaonica" koja ima već 3 izdanje; "FFA: Food For All"; "FFA I Music Station" koje prve otvaram ako je nešto novo kada dođem na portal.
A tu su još i "Što ste zadnje kupili ili dobili", "Vaši gaming screenovi/snimke" "Zadnji film/ovi koje ste pogledali" i još par društveno sličnih tema u koje sa veseljem ulazim.
Političko-društvene teme su mi isto tako zanimljive zbog svakojakih komentara koje s guštom pročitam.
Teme koje ja otvorim su druga priča. U trenutku otvaranja pojedine su mi bile takve da sam zaključio da trebaju imati neki svoj prostor. Dok za ostale s vremena na vrijeme želim oživljavat, ubacivši neku sitnicu jer koji im je onda smisao otvaranja ako neću ponešto vezano uz iste pisati.
E sad koje teme me nimalo ne zanimaju to su o RPG i jRPG igrama, pucačinama iz prvog lica, souls igrama, PC stvarima, sportske teme (osim ako je neko državno prvenstvo) tada mi se interes povečava.
Takve teme odnedavno sam stavio da ne pratim i ako se otvori nova slična iz čistog razloga da si suzim krug onoga što me zaista zanima.
Na vođenje samog FFA gaming portala kao skup članova koji moderiraju, vode, pišu recenzije i vijesti nemam nekih zamjerki. Sve je adekvatno, informativno, katkad sažeto na bitne stvari i to je meni sasvim dovoljno, samo tako i dalje!
E sad lagao bih kad bih napisao da je sve savršeno i bajno u forumskom dijelu. Tiče se "iznenadnih komaraca" koji upiknu pa zasvrbi i svrbi još neko vrijeme pa prođe. Što više uboda, postaješ tolerantiji na ubode, hehe!
To se događa u svim segmentima društvenih "košnica" (vau, pomalo Resi termin) tako da mi je to pod normal mode.
Možda sam nešto zaboravio napisat. Ono što na umu to na drumu. To ide i iz srca.
Postoji sad ova FFA specijal tema pa se može naknadno napisati.
Eto neobavezno, sada je na vama red da napišete pokoju o FFA!