Vidim sve više oglasa za bonove. Kako aktivirate to? Kućni internet mi je na A1, možda i ja imam pravo.

Neznam nisam nikad,slucajno djete kupilo a nemam sto s njima

kate Ja ću ih kupiti ali imamo mali problem.

Novi si član i nitko ovdje ne zna za tebe niti može jamčiti.

Pošalji mi kodove privatno u PM.

Ja ću ih upisati i ako je sve u redu uplatim ti novac.

Na listi pouzdanih sam. 10 godina sam član, puno puta sam trgovao i nitko nema negativno iskustvo s mnom.

Možeš provjeriti ovdje:

FFA Lista pouzdanosti

Ja sam se već javio, ali ne odgovara.

kauboj Najjače što nije scam. Prije par dana sam uzeo od lika, isto je preko A1 pokupio te bonove. Za 14€ uzeo 30€. Ne znam otkud im. Dao mi je kod prije uplate čak. Ne bih drugačije ni uzimao.

Ja sam zadnjih par godina više puta isto kupio ovakve bonove samo sa većim iznosima putem njuškala, ali sam tražio da mi prvo pošalju kodove.
      Neki su odbili, neki su poslali i svaki bon je bio u redu. Odmah sam platio i svima dobro.

Nisu li to bonovi kupljeni s ukradenim karticama ili tako nešto?

Brijac Znam samo da su ih dobili vrlo jeftino kad prodaju za 50% manje. Tko zna kako. Zanimljivo, svi traže da im se uplati preko Aircasha. Nijedan nije ponudio neku drugu vrstu uplate.

Muljaža neka milijardu posto. Čudim se sam sebi da i sam ne muljam s time hehe

A jeste naivni, ukraden/posuđen mobilni od nekog tko ima A1 pretplatu. Preko njihovog app-a se ovako mogu kupiti bonovi kao i bonovi za mobilne mreže. Na sljedećem računu dolaze i te dodatne stavke.

Sve je dobro dok ovo sve ne završi na policiji.

A bude…pitanje je vremena…

A naivac misli da će kreiranje lažnih forumskih računa i uplate izbjegavanjem bankovnih kartica sakriti njegov identitet 😃