Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Call of Duty: Black Ops 6

Kao što su svake godine zagarantirani blagdani poput Uskrsa i Božića, tako je zagarantiran i novi Call of Duty. Serijal je to koji već punih 19 godina izlazi u godišnjim intervalima, kao takav sa sobom uvijek donosi dozu skepse u kvalitetu proizvoda, pa se tako sumnjalo i u Black Ops 6.

Ovaj cod je dobra igra. To nisam rekao od 2019. I pritom mislim na multiplayer samo, kampanja i zombiji me nikad nisu zanimali i ne mislim ih igrat. Nisam igrao puno do sada multi, mozda 4-5 sati, ali dovoljno da stvorim sliku. Algoritme nisam primijetio iskreno, vjerujem da su tu, ali to se izuzetno lako rijesi. Pustis da te jednom ubiju, izadjes is matcha, startas novi i to je to, voila.

Normalno da je dobar otkad je Microsoft gazda.

Jel moze ko reč kakav je Omnimovement na PS-u?

Dal je moguce to sve polovit na joysticku

matrixxx

Omimovement se puno lakse i bolje igra sa kontrolerom, tako da se nemoj brinuti. Sa tipkovnicom je dosta clunky i trebat ce stvar navike. 😀

biver

ako misliš na reverseboostanje ne prolazi samo tako lagano, pogotovo ako si 2+ KD a i igra je usko povezana sa Warzone statistikom (u kojoj nažalost imam preko 3000 pobjeda).. tankirao sam jedno 5-6 matcheva i tek onda sam dobio neprijatelje koji se nisu znali kretati niti pucati, nije najveći problem SBMM/EOMM, problem je što nema zlatne sredine i raznolikosti gameplaya, ili dopustiš da igra manipulira tvojim skillem i ishodom meča, ili pokušaš ti nekako manipulirati i prevariti igru da se šetaš lobijima.. takvi algoritmi u public matchevima nebi smjeli postojati.. ranked je za to.

figo slazem se, ali ne igram wz i nemam kd preko 2. Ionako u bo6 nema kd nego ed koji broji i assistove ko killove tako da je opusteno

biver ne brini se, ako imas vise od dvije mozdane stanice u glavi primijetit ces…