Pozdrav moji Wuchanzi 🤬🤬
Moja muka je gotova nakon 69h. Mislim da sam umro previse puta za izbrojiti.
Imam mixed emocije, igra me bas namucila, vise od recimo bilo kojeg soulslike-a u zadnje vrijeme. Khazan i Lies of P su mi bolji.
Moj problem je doslovno u tome kako neke stvari nisu optimizirane dobro, hitboxevi, nevidljivi zidovi, jako losi dodge system + losi level dizajn.
Grafika i ljepota je ok, enemy i boss dizajn isto ok, nije mi nista posebno iskakalo.
Gameplay - e sad, ja sam igrao pure Long Sword build i prosao cijelu igru s njim, punio poslje sve za snagu itd. Nisam koristio druga oružja. Zadovoljan sa LS.
Da je igra teška, je meni možda i jebeno teška, baš me opako namučila. Tu leži i nezadovoljstvo, ono kad na nekog bosa moras potrositi i do 5-6h ili dane i dane nije to ok. Također je tako napravljeno da doslovno nekog bosa moras ubiti bas na taj nacin i nikako drugacije. Jebote od pocetka te igra uci combo system i kako možes usred comba promijeniti oružje... Hahha lol, nema sanse da ces nekog bosa lupiti vise od 3 puta za redom ( combo). Dakle ta funkcija je totalni miss.
Commander Honglun ( ili kako god se zove), Bo Sorcerer, i jos nekih par, psujem im i sad mater, te također i ekipi koja je to napravila na takav sjeban nacin. Kad tome dodas da te skoro svaki boss može OTK, imas pravi recept za popizditi.
Necu dati ocjenu jer jednostavno nemam snage, na kraju sam zavrsio samo da zavrsim, bez ikakvog užitka ili osjecaja ispunjenja.
.
Whatever gotovo je...
Bravo moja koja igra di ste? Ste prosli?
Koji su Vasi dojmovi?