Osamdesetpostotni kraljevi i tell you.
FFA meeting #7 - Zagreb, subota 16.11., CB Impresso
greyback Stari moj, imao sam najjači servis u odbojci u srednjoj. Da te pogodio full force mogao bi odmah na Mirogoj. Ili da te opalio Fensi/kauboj defaultno, dođe na isto.
Mislim da je ta čašica od 80% alkohola po drugi put bila overkill za neke (hint - @ZigguratVertigo). Sve u svemu super ste (osim u bilijaru) i sve je opet prebrzo prošlo. I Metropolis je i dalje gerijatrija, ako se netko pitao. Kad sahranim ženu pod stare dane tu ću doći tražiti novu.
Kao prvo, @fensisuperstar jebemti Stroh, to je zlo, a ja to ne znam pit. Spržilo mi grlo i jednjak
Lagano me bole dlanovi od šamaranja @greyback , cijelo vrijeme se ispričavam jer mi žao pljuskat lice bez da sam ljut na nekog. Za idući meet vježbam
@ZigguratVertigo sljedeći put ide boca Stroha, i napad na konobaricu
Ja sam iselio kompletan jedan stan, utovario u kombi i uselio u pola drugog i sad nastavak.
Trudna sestra mi mora iz stana u kojem je sada preselit u novi jer je novi stanar odlučio dogovorit malera prije nego se ona i muž odsele u drugi stan.
Al vidim da vam je bilo top.
yakuza_stinger jebemti Stroh, to je zlo, a ja to ne znam pit. Spržilo mi grlo i jednjak
Htio pitat da kaj ste to cugali a da tebi bilo tak mučno od tog? Stroh, išao sad guglat, nisam čul za to ime jbg. Najpoznatije austrijsko alkoholno piće (vrsta ruma), dakle slavni omraženi brk je to pil ko mladić i poludil od toga
Jbt zadnji put sam u metropolis dosao pijan sad sam u hostel dosao trijezan. Ali @ZigguratVertigo se napio za oboje :-D
Aaaa ostali bi slikeeee
- Uređivano
Kaj me nije policija zaustavila jučer na putu do doma.
greyback Nisu me ništa pitali, imali su i onaj ručni radar za brzinu, a ja sam išao nešto više od ograničenja. Ili su taman izašli iz auta ili nešto pa me nisu snimili, samo mi je pogledao dokumente i pustio me. Nije ih bilo na Wazeu, taman da ću ih stavit nakon što sam krenuo i vidim pojavi se ikona, tako da su vjerojatno taman krenuli operirat tamo.
Taman se vratia nazad u Split. Bilo mi je zadovoljstvo prisustvovati meetingu, neke znam otprije pa sam proveo vremena sa njima, ispricavam se unaprid ako se nisam upozno sa nekim, nmg vas sve povatat hah. Fenix trebas ovo organizirat cesce od jednom godisnje
, a sa Fensijem treba na Soltu ic
.
Bilo je vrh, samo kaj još uvijek dolazim k sebi, devastacija žešća.