prayer Koja reklama sa NVIDI-u jbt, za 4K sa ili bez RT ti treba 4080. Ali svakako ispravan potez da ne guraju prokleti Denuvo.
Deadwalker prayer vjerojatno zbog FG techa koji je limitiran na 4x seriju. No ići će to u glatkih 60+ fps-a na 1440p rezoluciji.
prayer Deadwalker Pa limitiran je, ali ja se referiram ovdje na 4080 specifično jer je preporučeno za 4K sa ili bez RT. Jedino što mi pada na pamet za razlog je 16GB VRAM-a, ali opet i 4070 TiS ima toliko pa je 200-300€ jedfinija. Treba vidjeti performanse ali nekako mislim da su preporučene specifikacije napuhane kao uvijek.
Deadwalker prayer preporučene su uvijek safe bet + malo guranja igrača prema kupnji grafičke proizvođača koji je dio reklamne kampanje igre. Bit će sigurno DF analiza kada igra izađe pa ćemo vidjeti.
Zero prayer Preporučeno je obično navedena rezolucija, high detalji i 60 fpsa cijelo ili većinu vremena. Devovima je lakše navesti aktualni hardver jer na tome i bude najviše QA testiranja.
prayer Deadwalker Slažem se, zato i kažem da je fina reklama za NVIDIA top modele, barem one koji si donekle normalni PC igrači mogu priuštiti. Ali kao što sam rekao, ovaj Denuvo potez je 👌
Sterlok chono nadam se da će ju dobro prodati i da će RTX 6090 koštati 4000 eura. Meni što skuplje to zabavnije sobzirom da nisam kupac 😃
Sterlok Nikakav problem, nakupovao sam se u životu i sve mi je manje napeto i baš me zanima gdje je i ima li granice 😃 Kao što rekao, ovo mi je zadnji PC, ide se na buduću konzolu pa kak ispalo da ispalo, pogriješio ili pogodio.