Moj naklon svima!
Mnogi mi spočitavaju da otvaram nepotrebne i bezvezne teme i sad bih napisao da nastavljam niz istih.
To ne bi bilo možda fer prema jednom od najdražih mi forumaša Fensija koji prati i poštuje tog youtubera te ga isti zabavlja i uveseljava i nije mu baš bezvezan.
Kako se u narodu kaže svaki bedak ima svoje veselje. Nitko nije ovdje bedak, drugim riječima različiti smo i volimo ono što drugima je možda mrsko i neprihvatljivo.
Fensi moj, trebao si odavno otvorit temu gdje bi bilo samo o njemu ako ga pratiš više nego ostale.
Ono što voliš, otvoriš temu za to i ukucavaj sve što ti je na srcu i uživaj.
Evo ti kao primjer VIVAX tema.
Fensi ovo otvaram najviše radi tebe!
A sad malo o Asmongoldu. Pošto sam znatiželjan a spominje ga se ovdje često pa sam neki dan išao čitat njegovu biografiju. Evo par redaka o tom youtuberu i videostrimeru na ostalim platformama.
Rođen je 1990 g. kao Zack Rawrr u gradiću Austin državi Texas (SAD) (možda ga Đole iz TLoU-a pozna😀). Kako je Gobac nekoć pjevao. Kad sam imao 16. Dalče kada je imao 16 g, prijatelj mu je pokazao video igru World of Warcraft i odmah se zaljubio u RPG žanr.
Tim više ga je to privuklo i samom gamingu. Nadimak Asmongold je zapravo potekao od naziva Asmom kako je nazivao svoju majku koja je nažalost preminula 2021 od posljedica uzrokovanih KOPB-om.
Svoj prvi YT kanal otvorio je 2009 a strimanjem iz hobija na Twitch platformi se počeo baviti 2011.
3 godine kasnije se istaknuo od ostalih.
Ima on neki svoj stil što privuče mase. Momentalno broji preko 5 miliona svojih pretplatnika kao zbroj svih uračunajući druge YT kanale.
Stoga mislim eto svečenici i predstavnici drugih vjerskih zajednica nisu baš većini naročito mlađoj populaciji zanimljivi jer su prozbiljni i ne izvode smješne grimase i sl.
Eto to bi bilo sve od mene u ovoj temi. Moderatori mogu prebacit sadržaj koji se tiču Asmongolda ovamo i sve oko njega nadalje može ovdje iz poštovanja prema drugima koji ga ne doživljavaju ili nemaju strpljenja prema sadržaju koji se tiče njega.
https://www.youtube.com/channel/UCQeRaTukNYft1_6AZPACnog