• Gaming Vijesti
  • Uz Horizon Zero Dawn, čini se da je u pripremi i Days Gone remaster

ova generacija konzola bude poznata po remasterima i remakovima….shvatio bi da tak izbacuju igre iz ps1,ps2 cak i ps3 ere ali ovo je postal debilizam

sandmancro shvatio bi da tak izbacuju igre iz ps1,ps2

Ne bi tak dobro izgledale na tim velikim 4k televizorima kao što su na običnim 720x576 telkačima.

Možda bi ta nova Sonyjeva AI tehnologija upskalera poboljšala vizualni dojam.

Days Gone i danas dan izgleda prelijepo.

Grafika, mehanika igranja poslije hrpe zakrpa, brojnost hordi u jednom mjestu bez dropanja fpsa, sve se drži jako dobro.

Sequel koji pojedini od nas žele već dugo. Nadam se da će Remaster novčano uspjeti, i dati vjetar u leđa pa da dočekamo drugi dio.

Ponekad mi fale open world post apokaliptične igre ovog tipa.

sandmancro Upravo to. Uživao sam u Demon's Souls i Resident Evil remakeovima. Ali to su igre stare preko 15 godina.

Vjerujem da bi svatko s guštom odigrao neki remake dragog naslova od prije 2-3 generacije.

Ali izdavati remake za igru koja gdje je original po pitanju grafike i gameplaya još uvijek na razini nema smisla.

Jedini remaster kojeg igrači na konzolama trebaju s prethodne generacije je RDR 2 patch koji uvodi u igru performance mod.

GTA V i Skyrim nisu već dugo doživili nekakav remaster, mislim da je idealno vrijeme da se to dogodi s izlaskom PS5 Pro

Mene samo jedna igra zanima i nadam se da cemo je uskoro vidjet ko remaster. A to je bloodborne

Čekam komentare oduševljenih koji eto jadni nisu stigli ovo odigrat kad je izašlo pa nedaj bože sad igrat ps4/pc verziju, mooraa remaster bit.

RickBarry

Tebe baš muči to; vidim po temama da imaš veliki problem sa remasterima.

Opusti se, igraj šta hoćeš, pusti druge da kupuju i igraju koju god verziju hoće i laganini…

Neće negodovanje random ljudi po internetu promjeniti politiku neke mega kompanije.

Day one oba remaster, easy…

doktor1 Smiješno mi je da se svako malo kuka i jauče na današnje prakse u gamingu a iste se zatim podrže prvom prilikom. Kao i npr ps5 pro.

S ovim se teško opustit iskreno, meni se ipak više igraju nove igre koje do sad nisam igrao ali jebiga kad će Sony ili bilo ko drugi zbog takvih kao ti radije izbljuvat neki bezvezni remaster igre stare par godina. I tu uopće ne krivim kompanije.