Remaster Horizon Zero Dawna stiže na PS5 i PC
- Uređivano
DarkPunisher Navodno na slijedecem state of shitu ce bit i jos jedan, pazi, "manje insteresantan" remaster od Zero Dawna
jedva cekam
Vjerovatno svima besplatna nadogradnja da se kompenzira PS suša, valjda. Igra je za PC izašla 2020. bling-mikro detalje i RT su jedino šta mogu remastirati, bilo bi bolje da su izbacili još jedan Dlc ili nekakav multiplayer spin-off…
Nesto mi dolazi kao da se prije govorilo o Gravity Rush 2 remasteru, mozda je to.
Rađe bi bija Negamer nego kupio pc zamisto konzole…
Ma u biti Negamer ili netko tko ima pc je na kraju isto
Smiri se, to vec jesi
Totalno nećemo igrat Zero Dawn na PS5 Pro
Za ovaj remaster se znalo već jako dugo. Tada sam bio kao wtf, al sad mi je već svejedno. Te remastere ionako uzimam za kolekciju pa nek se vesele sa mnom
Remasteri su u ovoj generaciji postali savršena roba - malo prepakiraš igru uz mininalne troškove i prodaješ kao bolju verziju koju će (obično po većoj cijeni) kupiti oni koji nisu još odigrali igru te nerijetko i oni koji već posjeduju raniju verziju, uz "simboličnu naknadu" za nadogradnju, tipa TLoU 2 Remaster za 10 EUR.
Konzola se i ovako odlično prodaje, čemu žuriti s novim ekskluzivama.
Ova rasprava je li bolje uzeti PC ili PS5 Pro, totalno promašen fudbal. Ako se netko oduvijek igra na konzolama i ima gore cijeli library, trofeje i frend listu, šanse da se prebaci na PC su de facto nikakve. Da, može se sklepati gaming konfiguracija za 700-800 EUR, no bit će realno smeće koje ćeš morati opet nadograditi za 2 godine i igrat ćeš se na 1080p rezoluciji. Ovdje Sony prodaje uređaj za 4K/60 iskustvo. Je li native 4K, je li 40 ili 60 te je li rekleksija vode manje realna u odnosu na PC, prosječnog kupca Pro konzole zaboli ona stvar. Nije to ista ciljana skupina u odnosu na one koji si slažu godinama PC konfiguracije i love 200+ framerate na što većoj rezoluciji.
- Uređivano
Deadwalker Ova rasprava je li bolje uzeti PC ili PS5 Pro, totalno promašen fudbal. Ako se netko oduvijek igra na konzolama i ima gore cijeli library, trofeje i frend listu, šanse da se prebaci na PC su de facto nikakve. Da, može se sklepati gaming konfiguracija za 700-800 EUR, no bit će realno smeće koje ćeš morati opet nadograditi za 2 godine i igrat ćeš se na 1080p rezoluciji. Ovdje Sony prodaje uređaj za 4K/60 iskustvo. Je li native 4K, je li 40 ili 60 te je li rekleksija vode manje realna u odnosu na PC, prosječnog kupca Pro konzole zaboli ona stvar. Nije to ista ciljana skupina u odnosu na one koji si slažu godinama PC konfiguracije i love 200+ framerate na što većoj rezoluciji.
Ovo je isto predrasuda, covjeku u onom postu je samo preporucena povoljna gaming konfiguracija dok mu ne izađe PS6, napomena je bila da covjeku nisu bitne rezolucije i grafika vec veliki izbor igara kako je sam naveo u prethodnom postu te je nadodao da "nema" što igrati na PS4/5. To što su se određeni clanovi digli na zadnje noge i poceli izjavljivati kako spomenuti povoljni Ryzen 5600 te Rdna 2 6600-6700 ne valjaju ništa (pogrdni nazivi) to je razlog rasprave, treba citati postove
Za cijenu PS5 Pro (tko zna gdje kupovati) se dobije Ryzen 7500F i Rx 7800 XT 16gb, itekako dobar gaming PC koji nece trebati nadogradnju za 2 godine, to je objektivna cinjenica.
Objektivna činjenica je da često zaspamaš temu s preporukom PC-a tamo gdje ne pripada.
Heat Objektivna činjenica je da često zaspamaš temu s preporukom PC-a tamo gdje ne pripada.
Remaster ove igre dolazi i na PC, dati preporuku clanu koji je izjavio da više "nema" šta igrati na PS4/5 platformi je konstruktivan cin. Spamanje je izazvano sa strane clanova koji se uzburkaju na sam spomen povoljnog PC-a…citaj bolje postove a uvijek imaš i ignore opciju
StarFox_N Kakve sve odluke Sony donosi ovu generaciju volio bih sjesti za stol s tim vodstvom.
Samo da ih pitam: Šta vam je sa glavom?
milicevic87 Ha top!