DarkPunisher Navodno na slijedecem state of shitu ce bit i jos jedan, pazi, "manje insteresantan" remaster od Zero Dawna jedva cekam

Vjerovatno svima besplatna nadogradnja da se kompenzira PS suša, valjda. Igra je za PC izašla 2020. bling-mikro detalje i RT su jedino šta mogu remastirati, bilo bi bolje da su izbacili još jedan Dlc ili nekakav multiplayer spin-off…

Nesto mi dolazi kao da se prije govorilo o Gravity Rush 2 remasteru, mozda je to.

Rađe bi bija Negamer nego kupio pc zamisto konzole…

Ma u biti Negamer ili netko tko ima pc je na kraju isto

Miro Ma u biti Negamer ili netko tko ima pc je na kraju isto

daj si speci mamuta

Totalno nećemo igrat Zero Dawn na PS5 Pro 😂

Za ovaj remaster se znalo već jako dugo. Tada sam bio kao wtf, al sad mi je već svejedno. Te remastere ionako uzimam za kolekciju pa nek se vesele sa mnom 😅

Remasteri su u ovoj generaciji postali savršena roba - malo prepakiraš igru uz mininalne troškove i prodaješ kao bolju verziju koju će (obično po većoj cijeni) kupiti oni koji nisu još odigrali igru te nerijetko i oni koji već posjeduju raniju verziju, uz "simboličnu naknadu" za nadogradnju, tipa TLoU 2 Remaster za 10 EUR.

Konzola se i ovako odlično prodaje, čemu žuriti s novim ekskluzivama. 🙃

Ova rasprava je li bolje uzeti PC ili PS5 Pro, totalno promašen fudbal. Ako se netko oduvijek igra na konzolama i ima gore cijeli library, trofeje i frend listu, šanse da se prebaci na PC su de facto nikakve. Da, može se sklepati gaming konfiguracija za 700-800 EUR, no bit će realno smeće koje ćeš morati opet nadograditi za 2 godine i igrat ćeš se na 1080p rezoluciji. Ovdje Sony prodaje uređaj za 4K/60 iskustvo. Je li native 4K, je li 40 ili 60 te je li rekleksija vode manje realna u odnosu na PC, prosječnog kupca Pro konzole zaboli ona stvar. Nije to ista ciljana skupina u odnosu na one koji si slažu godinama PC konfiguracije i love 200+ framerate na što većoj rezoluciji.

Deadwalker Ova rasprava je li bolje uzeti PC ili PS5 Pro, totalno promašen fudbal. Ako se netko oduvijek igra na konzolama i ima gore cijeli library, trofeje i frend listu, šanse da se prebaci na PC su de facto nikakve. Da, može se sklepati gaming konfiguracija za 700-800 EUR, no bit će realno smeće koje ćeš morati opet nadograditi za 2 godine i igrat ćeš se na 1080p rezoluciji. Ovdje Sony prodaje uređaj za 4K/60 iskustvo. Je li native 4K, je li 40 ili 60 te je li rekleksija vode manje realna u odnosu na PC, prosječnog kupca Pro konzole zaboli ona stvar. Nije to ista ciljana skupina u odnosu na one koji si slažu godinama PC konfiguracije i love 200+ framerate na što većoj rezoluciji.

Ovo je isto predrasuda, covjeku u onom postu je samo preporucena povoljna gaming konfiguracija dok mu ne izađe PS6, napomena je bila da covjeku nisu bitne rezolucije i grafika vec veliki izbor igara kako je sam naveo u prethodnom postu te je nadodao da "nema" što igrati na PS4/5. To što su se određeni clanovi digli na zadnje noge i poceli izjavljivati kako spomenuti povoljni Ryzen 5600 te Rdna 2 6600-6700 ne valjaju ništa (pogrdni nazivi) to je razlog rasprave, treba citati postove😉

Za cijenu PS5 Pro (tko zna gdje kupovati) se dobije Ryzen 7500F i Rx 7800 XT 16gb, itekako dobar gaming PC koji nece trebati nadogradnju za 2 godine, to je objektivna cinjenica.

Objektivna činjenica je da često zaspamaš temu s preporukom PC-a tamo gdje ne pripada.

Heat Objektivna činjenica je da često zaspamaš temu s preporukom PC-a tamo gdje ne pripada.

Remaster ove igre dolazi i na PC, dati preporuku clanu koji je izjavio da više "nema" šta igrati na PS4/5 platformi je konstruktivan cin. Spamanje je izazvano sa strane clanova koji se uzburkaju na sam spomen povoljnog PC-a…citaj bolje postove a uvijek imaš i ignore opciju🙂

StarFox_N Kakve sve odluke Sony donosi ovu generaciju volio bih sjesti za stol s tim vodstvom.

Samo da ih pitam: Šta vam je sa glavom?