DarkPunisher Znaci wow. Spojio sam sad na TV (C1), igra izgleda maestralno, ima 4 graficka moda 3 zakucana na 60 i ultra quality sa 30. Igram na quality u 60. Jako sposobna konzolica, 1st party ce cuda raditi.
mrcina DarkPunisher Pročitao tvoj post iznad, isprobao Fast Fusion i zbilja se iznenadio. Da stvar bude bolja, imam isti tv (c1) i stvarno se vrti k'o na "velikim" konzolama. A tek je počelo… Ima potencijala definitivno. Šteta da mi nije stigao Cyberpunk da i to isprobam prek vikenda.
Picek Igra koju sam kupio idmah prvi dan uz Mario Karti i igram je većinu vremena, bolje mi je sjela od Mario Karta.
mrcina Ima li netko preporuku za zaštitno staklo? Ono koje sam dobio uz nintendo torbicu sam stavio iz ne znam kojeg pokušaja i izgledalo je kriminalno tako da sam skinuo i bacio u smeće. Vidio sam da Spigen i Amfilm imaju u ponudi staklo s plastičnim kućištem tako da svaki puta bude točno centrirano. Na žalost, kod nas toga nema a sve preko weba dolazi iz USA tako da je cijena poštarine astronomska.
Picek mrcina uzeo sam od Nacona kaljeno staklo u Elipsu, nekakvih 10ak eura je cijena. Stavio sam ga i fino je sjelo tako da zasad mogu preporučiti.
renda solidmerlin PEOPLE WHO BOUGHT IN A DIFFERENT REGION: According to Nintendo, download codes are region locked! I had to change my Nintendo account region to match the region I bought the code in and it worked fine. EDIT: you can switch your account right back to the original region and everything will work fine. Google is your friend
solidmerlin renda Kod je EU, regija mi je EU. Cak sam mjenjao i na Ameriku ali isti problem. Ja sam tvoj friend jer sam ovo napisao i gore.
renda solidmerlin e onda ga jebi, ne znam, a jesi probal acc regiju promjenit ako nije EU? Ne od konzole nego acca bas!
solidmerlin renda ipak si mi pomogao. Promjenio sam drzavu preko mobitela i prihvatilo je. Konzola je bila EU regija ali acc americki.
solidmerlin Stari pro kontroler radi na Switchu 2 ali ga ne moze upaliti. Yebli mamu gladnu, da kupim novi za 260BAM… Evo narucio sam, klošari 🤠👍