Nintendo Switch 2
Flipper jedino ako će ići s LCD i OLED verzijom pa ponude dobru cijenu bez oleda.
Ja sam pak čitao da će se prodavati bez Dock-a kojeg misle naplatiti valjda 100€ viška? Kako god čisto sumnjam, ipak je to Nintendo.
- Uređivano
Genesis no ak je barem 60fpsa
Sta to uopće znaci lol? Pa i original Switch je imao 60fps igre. Na devovima je da odluce koje ce performanse napraviti u igri.
Deadwalker bilo je rumora da će biti 3 verzije. Lite, LCD i Oled docked. Vjerojatno nije baš tocno, ali cak vjerujem da bi moglo za početak biti lite i lcd docked.
Ja uzimam dock, ekran mi nije bitan.
Mogu svašta kombinirati da smanje cijenu - LCD ili OLED, konzola s opcijom putem docka spajanja na TV ili ne ili kupis konzolu s mogucnoscu odvajanja joy-cona, ali bez docka. Mislim da će biti dosta konkurentna cijena, ipak im je target skupina dobrim dijelom djeca pa da to roditeljima ne bude overkill po pitanju cijene.
Deadwalker roditelji kupuju maloj djeci jebene Nike patike od 100€ koje prerastu za 3 mjeseca te glupe iPhone od 1000€. Neki pak kupuju konzolu za nepunih milju evra bez disk pogona i grafičke od 2000€ da bi igrali PoE. Nema vise pravila.
maverick meni je bolji fluktuacijski 60fps nego betonski 30fps.
PS i X imaju 95% igara u 60fps dok Svič 95% u 30fps.
- Uređivano
solidmerlin Zato Switch ima 95% bolje ekskluzive od PS5 i Series X.
Uostalom uspoređujes handheld uređaj iz 2017 sa čipom iz 2015 i kućne konzole nove generacije. Bravo.
maverick sve je to stvar ukusa. Za mene Svič ima samo 3 igre/serije: Zelda, Baya i Xeno. Nista 'vise'.
I kakve veze ima sto je handheld iz 2017? Pa PS1 iz 1995 ima gomilu igara u 60fps. I Svič je hibrid.
- Uređivano
solidmerlin Pa PS1 iz 1995 ima gomilu igara u 60fps
Kakvih? Koje to bogati? SNES ima isto 80% igara u 60 fps i sta cemo sada? Koliko je imao ps3 60fps igara pa i ps4 do pojave pro inačice? Mnoge 1st party igre su 60fps na Switch. To sto su 3rd party developeri nesposobni, nije krivica Nintenda.
solidmerlin sve je to stvar ukusa. Za mene Svič ima samo 3 igre/serije: Zelda, Baya i Xeno. Nista 'vise'
Naravno, tako i meni Sony i Microsoft nemaju nijedan IP vrijedan spomena više. Ono sto je valjalu su uništili poput Halo i Gears. Ove kupljene IP-eve ne ubrajam poput Doom.
Evo ti popis 1st party studio Switch igara i njihov framerate pa ti sada stavi ps5 1st party studio igre i ps one da vidimo tko ima vise istih u 60fps.
- Uređivano
maverick nemoj se izvaciti na first party jer smo pricali generalno o igrama.
Nisu unistili Halo i Gearse, o cemu pricas. Profitabilne igre sa 80+ ocjenama. Doom je teška kenjaža, sto se mene tice.
- Uređivano
solidmerlin koliko first party 60fps igara ima ps5? Kraj priče. Ponavljam nije Nintendo kriv sto su 3rd party devovi nesposobni.
solidmerlin Doom je teška kenjaža, sto se mene tice.
I meni ovo mišljenje.
solidmerlin Nisu unistili Halo i Gearse, o cemu pricas.
Geras 4 i 5 govna woke. Halo 4,5 sranja, Infinite blaže sranje. Svi fanovi ce ti to reći. Igram u klanu odavno sa amerima i svi hejtamo 343 Industries i sta su napravili od serijala, ali ti kezualac znas bolje.
Medjutim s obzirom da vidim previše neznanja o cemu god smo raspravljali danas, povlačim se. Uzivaj.
- Uređivano
maverick koliko first party 60fps igara ima ps5? Kraj priče
Ne okreci sad rang i kategorije u sred rasprave. Pliz. Takmice se dvije mame ko je jaci i ova prije nego sto izgubi pozove muza. Govorili smo o svim igrama a ne samo 1st party.
I meni ovo mišljenje
Zato sam ja napisao " sto se mene tice" da se zna da ja tako mislim a ti si izvalio svoje kao da je u konacnoj presudi.
Genesis bjesna zelja bi bila zapucanih 120 fpsa na minimalno 1440p rezi
Nemoguće za Handheld uređaj.
Genesis u 2025 da ne mozes dobit produkt da na 1080p vrti 60 fpsa, nemoj ga ni proizvodit….
Apsolutno, ali doslovce ima igara na ps5 koje padaju na sub 900p 60fps pa jel tome Sony kriv? Poanta je da sigurnih 1080@60 moze npr obecati sony ili ms ili nintendo da će im igre biti, ali ne mogu znati i tjerati 3rd party studije da garantiraju isto. Zato kazem da ne kuzim tvoju izjavu jer ne mozes to nikada sigurno imati i samim time ne trebas nikada nijednu konzolu kupiti.
Genesis igrali bi svi klikera po tebi