DarkPunisher Jesi tako i uzimao za TloU2 kad si tamo paradirao po temi?
Molim? Potraži pomoć pod hitno jer si počeo buncati i buniti ljude. Ja nisam srao po toj igri. Imas moj dojam o igri kada sam ju prešo medju prvima na forumu pa si osvježi pamćenje ako hoćeš.
DarkPunisher Igra nema nikakvu dubinu osim bezglavog razbijanja kamenja. Movement je vrhunski, ost je dobar, ostalo? Bezveze, to nije razina koju sam ocekivao od Odyssey teama
Da ima tu nešto, nije na razini Odyssey, ali ima toliko dobrih levela, posebice pri kraju igre , moovement je stvarno dobar, bossevi su odavno lagani u igrama koje pravi taj tim, iako kazem zadnja dva nisu maciji kašalj. Igru mozes otežati tako da ne nadograđujes health. Pitao bih te dali bi bilo lako preći zadnjeg bossa da ostaneš na početna dva ili tri srca.
Te igre su i za djecu i moraju biti na laganiju stranu, ali imaš načina kako ju učinit težom.
Bananza pretvaranja u različite životinje sa različitim mehanikama koje moras koristiti kasnije da bi prešao levele i pobijedio bosseve su super ukomponirane.
Ost kao sto kažeš je odlican.
Mislim ja ne kužim sta ti očekujes od platformera?
Meni je bitno da je zabavan i to sam dobio, a da si ustrajao malo duže možda bi ti se igra više svidjela jer bi ti se otvorile i nove mehanike.