Previše se šuška u zadnjih desetk dana po Redditu o nasljedniku Nintendo Switch konzole. Točno ime se još ne zna, neki navode samo Nintendo Switch 2 dok sam u jednom postu pročitao Nintendo Superior (naježio sam od cringea). Navodno bude imao dva ekrana ali u to čisto sumnjam, cijena nekih 400 dolara, AI upscaler vrlo vj DLSS te dolazit će u dvije varijante. Što se samog dizajna tiče jedino što je konzistentno tj što svi ponavljaju jest da će imati magnetske Joy Con kontrolere, veći ekran i manje tj tanje rubove. Konzola će biti backwards kompatibilna sa Switch igrama ali će na developerima biti da li će igre patchati za jači HW ili ne.
Nintendo Switch 2
Nadam se unaprijeđenom switchu, 2 ekrana neznam kako bi uklopili u to, bolje 1 ali vrijedan
Evo i slika prototipa iz tvornice. Jedva čekam da me razočaraju.
Navodno sve fejk, iskreno i nado sam se malo jer dizajn upucuje na iste uzasne joyconove sa prejadnom ergonomijom. A specke su cudo, to bi me iznenadilo da,tak bude.
Sad je navodno kao sve fejk i izvorne sliku su maknute. Nekako više brijem da ih je Nintendo našao i pošteno stisnuo za jajca tko god je to stavio online. Što se samih specifikacija tiče, obični Nintendo Switch je već u startu downclockan 30% radi bolje baterije i temperature tako da sa novim čipom očekujem barem duplo bolje performanse i toplo se nadam da je onaj BotW demo iza vrata u tobože tih 4K/60 istinit. Ma neka je i 1440p/60 sa DLSS i ja sam sretan.
- Uređivano
prayer sad izgleda da ipak nije fejk
- Uređivano
DarkPunisher dajte linkove neke
EDIT: evo gledam i ja. Što god bilo, sigurno je barem izgledu blizu tome. A meni je jedino smiješna ona slika s nabacanom tiskanom pločicom u nekoj plastici
Fenix ako su specifikacije točne + DLSS, Nintendo će jebeno konkurirat i u klasičnom konzolaškom igranju
DLSS ce biti glavni adut za Switch 2, duže trajanje baterije te visoka razina grafike u docked mode, nadajmo se da ce portovi AAA igara na Arm arhitekturu imati i stabilan fps koji je bio cesti problen na prvom Switchu.
- Uređivano
Evo, prije će Sony najaviti neku dobru igru nego ovi degenerici novu konzolu.
Ma ja sam 100% uvjeren da oni imaju najmanje 10 dovršenih igara spremne za paljbu kad god im prodaja padne. Kukam radi samog HW, za igre me toliko nije briga jer nisam baš ni ja sve odigrao, ali eto samo smo si krivi dijelom što konzole nema jer prodaja očito ide. Evo, jebeni MK8 se od zadnjeg puta prodao opet u 1.3M primjeraka. Ljudi i dalje kupuju konzole pa čak i igre koje se vrte kao goli kurac. Performanse me najviše ljute i zbog toga jako Iščekujem upgrade, a do tada se krpam sa emulacijom.
A kad smo već kod toga
- Uređivano
prayer Ma ja sam 100% uvjeren da oni imaju najmanje 10 dovršenih igara spremne za paljbu kad god im prodaja padne.
Nisam baš siguran, ali sve je moguće. Kontam da ni neće sve odjednom pustiti, baš kao i sa ovim remasterima starijih igara. Bilo je leakova da su mnoge igre odavno gotove, ali ih je Nintendo (pametno) puštao sa razmakom u prodaju.
prayer Evo, jebeni MK8 se od zadnjeg puta prodao opet u 1.3M primjeraka.
Tako i treba. Pogledaj im i ostale IP-eve i usporedi sa Zony i M$ igrama. Tragedija koliko pisaju po konkurenciji. A znaš zašto? Zato što su im igre zabavne i akšuli se daju igrati i ne uče me pameti.
prayer Performanse me najviše ljute
Je, ali 1st party igre su uvijek i više nego pristojne izvedbe, a 3rd party igre su ionako drek pa me briga kako se izvode.
Točno 4 igre (ne uključujuci tabacine koje skoro sve volim nakratko odigrati) što je po mom ukusu je izaslo ovaj gen:
Resi 4, Returnal, Astro Bot i donekle Halo Infinite i sve to nije na Switch.
Tako da što se mene tiče čekanje mi nije problem.
prayer A kad smo već kod toga
Lol. Najlegendarnija igra svih vremena se stvarno vrti na svemu.
Ja ću kako inače radim, prodat Switch OLED i kupit 2-ku
Iako je jedva igram, ali neka se nađe.
Doduše, sinovi igraju ponekad.