Tuhy Dinamo - Hajduk 2 - 1 Istra - Lokomotiva 1 - 1 Gorica - Rijeka 0 - 2 [J] Osijek - Slaven 2 - 0 Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
Autobot Dinamo - Hajduk 3 - 0 [J] Istra - Lokomotiva 1 - 2 Gorica - Rijeka 0 - 2 Osijek - Slaven 2 - 0 [J] Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
ThomasAAnderson Dinamo - Hajduk 2 - 0 [J] Istra - Lokomotiva 1 - 0 Gorica - Rijeka 1 - 2 Osijek - Slaven 2 - 1 Šibenik - Varaždin 1 - 0 [J] Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
Xz_33 Dinamo - Hajduk 2 - 0 [J] Istra - Lokomotiva 2 - 1 Gorica - Rijeka 0 - 3 [J] Osijek - Slaven 2 - 0 Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
slavenmelupo Dinamo - Hajduk 2 - 1 Istra - Lokomotiva 1 - 1 Gorica - Rijeka 0 - 2 Osijek - Slaven 2 - 1 Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
Fenix Dinamo - Hajduk 1 - 2 [J] Istra - Lokomotiva 2 - 2 Gorica - Rijeka 1 - 1 Osijek - Slaven 2 - 0 [J] Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
blade Dinamo - Hajduk 2 - 0 [J] Istra - Lokomotiva 1 - 1 Gorica - Rijeka 0 - 2 [J] Osijek - Slaven 1 - 0 Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
champion1 Dinamo - Hajduk 1 - 1 [J] Istra - Lokomotiva 1 - 1 Gorica - Rijeka 0 - 2 [J] Osijek - Slaven 2 - 1 Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
eraserhead Dinamo - Hajduk - Istra - Lokomotiva 1 - 1 Gorica - Rijeka 1 - 2 Osijek - Slaven 2 - 0 [J] Šibenik - Varaždin 1 - 0 [J] Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
Garrus_V Istra - Lokomotiva 1 - 1 Gorica - Rijeka 0 - 3 Osijek - Slaven 1 - 1 Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.
Brijac Fenix Kakav ponor jučer s Jokerima na Dinamo Svaka čast na hrabrosti, ja sam mislio da si baš 0-1 odigrao, ali onda vidio jučer da je ipak 1-2, no nije ni to loše s obzirom da smo mi svi popadali 😆
escoban Fenix Da nije bilo onog cirkusa sa Kalinicem i Bilicem igra bi dvicu, al bio sam uvjeren nakon svega da pusimo utakmicu, no opet nisam moga na Dinamo igrat 😂
si-ka-ka Osijek - Slaven 2 - 1 [J] Šibenik - Varaždin 1 - 1 Ovaj post je generirala HNL aplikacija. Svoj rezultat ostavi ovdje.