escoban fatamorgana Pa nevirujem da Take2 opce zeli da igra bude 60fps na ovoj generaciji, kad izade PS6 puknit ce fullprice remaster i doubledipat ce.
fatamorgana Ma u to sam siguran 100%, znam i sam da ne bude 60fps, ali za one koji su očekivali to (ako uopće ima takvih 😀) siguno će se ohladiti od kupovine.
TITANXIS specifikacije utrobe obje PS4 konzole ako je točna i prema njoj je sve isto s tim da u pro verziji su se poigrali sa overlockanjem cpu-a a i ramu podigli takt da to sve brže radi kod igara. mislim ista građevina kao blizanci u ny-u. tako bude i kod PS5 slučaja.
TITANXIS Fenix Isprika netočnog navoda. U pravu si. Naletio sam na prvi graf specifikaciju kad pretraživao pa mi to izbacilo. Mora da su PRO zamjenili za Slim ver.
dormin Brijac Mislin da RDR2 nema otključan FPS tako da nema ništa od 60 FPS bez intervencija od Rockstara.. Na modanim PS5 se dvojka bez problema vrti u 60. Baš bi bila šteta da skorz ne iskoriste Ps5/Pro, dignu rezolucije, dodaju druge efekte itd….
Brijac dormin Mislin da RDR2 nema otključan FPS tako da nema ništa od 60 FPS bez intervencija od Rockstara.. Na modanim PS5 se dvojka bez problema vrti u 60. Baš bi bila šteta da skorz ne iskoriste Ps5/Pro, dignu rezolucije, dodaju druge efekte itd…. Ahaa, nisam znao da developer mora otključati. Za modane znam, osobno sam to napravio na modanom PS5 😃
TITANXIS Sad više nekog smisla nema stavljat spec konzola prošle generacije ali da ispravim netočni prethodni overview a ujedno da se prisjetimo što je svaka edicija PS4 imala u sebi. Ovo je valjda točna spec. za sve tri PS4 konzole. Za običan PS4 sam poprilično siguran.😃
TITANXIS doktor1 A šta ću. Kad je to moja trenutna konzola i pokušavam je održavat trenutnom i živom,